A Rocker stílus sokaknak bejön?
Kedves utolsó !
Nem a kérdésen vagyok felháborodva, hanem azon a válaszadón, akit megemlítettem a hozzászólásomban.
Itt olvashatod a bölcseleteit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Figyelj, semmi jónek elrontója nem vagyok, nem kell magadra venni. Egy szóval nem írtam, hogy nem öltözködhet úgy, ha neki ez kényelmes, akkor hordja. Csak felvetítettem azt a lehetőséget, hogy ha mégsem tetszik neki az öltözködés, vagy nem jön be neki, attól ugyanúgy lehet rocker.
Az, hogy nehezen tudod elképzelni, hogy nem tudok rockernek öltözködni, azzal nem igazán tudok mit kezdeni. Én lélekben érzem, hogy az vagyok, de a külsőt nem tudnám felvállalni, mert nem tetszik.
Nem szóltam le azokat, akik így öltözködnek. Értő olvasás, mint olyan ? Már megintcsak odajutottunk ki, hogy nem muszáj annak öltözködnie, ha rocker akar lenni. Írtam, hogy én is öltözködtem úgy, még betkósom is volt, aztán túladtam rajta. A feketét leváltotta a színes. A zene és az életérzés megmaradt. És sokkal jobban érzem magam így. Különben is, nem érdekel, hogy mit mond más, vagy más rocker nem tart rockernek, mert nem öltözöm rockernek. Szóval most még lehet, úgy érzi, de később nem biztos. A kérdező fiatal még gondolom, keresi a stílusát. Én mindig azt mondom, hogy a stíluson belül is meg kell találni a stílusodat.
Próbálgatás nélkül lehetetlen. Hát csinálja, egy szóval nem állítottam, hogy ne.
ui.: A nőiesség nem a 10 centis magassarkúkat, miniszoknyákat és ilyeneket jelent. Ne gondolkodjunk már végletekben, köszi.
jó figyelj nem akarok veled itt heves szócsatába keveredni, mert szerintem vagyunk mind a ketten annyira értelmesek.
csak szerintem igen is ki lehet fejezni azt, hogy ki mit gondol a világról és képvisel.......
értelmező olvasásom kiváló, szóval ezt szerintem hagyjuk, csak akkor is elképzelhetetlen számomra aki a stílusnak és életérzésnek megfelelően öltözködik, de jó tudni, hogy vannak "civil" ruhában közlekedő rokonlelkek, de még most is azt mondom, hogy szerintem jó ha látszódik az öltözködésen, hogy ki vagy.
így persze megkíméli az ember magát a megvetéstől, leszólástól, én jobban szeretem azt amikor valaki teljesen felvállalja magát.
persze itt most nem azt akarom mondani, hogy esetünkben te nem vállalod fel magadat, de te így látod én meg máshogy, pont.
Sok hatalmas rock zenész sem öltözködik úgy, mint egy "rocker". Nem igazán értem a vitátok tárgyát. Rockerségnek nincs mértékegysége, és nem lehet mérni. Én pl farmereket szeretem, abban érzem jól magam. Még sem gondolom, hogy én kevésbé lennék az, mint bárki más:) Ott van a gond, ha valaki rocker akar lenni. Azt általában nem kell akarni.
Azt meg különösen nem szeretem, hogy az EMO-sok ugyanúgy néznek ki, a rockerek ugyanúgy néznek ki, stb...
"Élet stílusról, felfogásról, és érzésről szólt."
Na látod, ezeknek a része az öltözködés is.
Kedves utolsó:
Örülök, hogy nem ismerlek.
hát jó kérdés...
én speciel örülnék egy rocker csajnak mert akkor nem az idióta lányos (selena gomez és társai) zenéket kéne vele hallgatnom hanem IGAZI ZENÉT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!