Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Rocker stílus sokaknak bejön?

Baby Firefly kérdése:

A Rocker stílus sokaknak bejön?

Figyelt kérdés
a csajrocker jo :) ?

2012. jan. 29. 21:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó !

Nem a kérdésen vagyok felháborodva, hanem azon a válaszadón, akit megemlítettem a hozzászólásomban.

Itt olvashatod a bölcseleteit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Figyelj, semmi jónek elrontója nem vagyok, nem kell magadra venni. Egy szóval nem írtam, hogy nem öltözködhet úgy, ha neki ez kényelmes, akkor hordja. Csak felvetítettem azt a lehetőséget, hogy ha mégsem tetszik neki az öltözködés, vagy nem jön be neki, attól ugyanúgy lehet rocker.

Az, hogy nehezen tudod elképzelni, hogy nem tudok rockernek öltözködni, azzal nem igazán tudok mit kezdeni. Én lélekben érzem, hogy az vagyok, de a külsőt nem tudnám felvállalni, mert nem tetszik.

Nem szóltam le azokat, akik így öltözködnek. Értő olvasás, mint olyan ? Már megintcsak odajutottunk ki, hogy nem muszáj annak öltözködnie, ha rocker akar lenni. Írtam, hogy én is öltözködtem úgy, még betkósom is volt, aztán túladtam rajta. A feketét leváltotta a színes. A zene és az életérzés megmaradt. És sokkal jobban érzem magam így. Különben is, nem érdekel, hogy mit mond más, vagy más rocker nem tart rockernek, mert nem öltözöm rockernek. Szóval most még lehet, úgy érzi, de később nem biztos. A kérdező fiatal még gondolom, keresi a stílusát. Én mindig azt mondom, hogy a stíluson belül is meg kell találni a stílusodat.

Próbálgatás nélkül lehetetlen. Hát csinálja, egy szóval nem állítottam, hogy ne.

ui.: A nőiesség nem a 10 centis magassarkúkat, miniszoknyákat és ilyeneket jelent. Ne gondolkodjunk már végletekben, köszi.

2012. jan. 30. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:

jó figyelj nem akarok veled itt heves szócsatába keveredni, mert szerintem vagyunk mind a ketten annyira értelmesek.

csak szerintem igen is ki lehet fejezni azt, hogy ki mit gondol a világról és képvisel.......

értelmező olvasásom kiváló, szóval ezt szerintem hagyjuk, csak akkor is elképzelhetetlen számomra aki a stílusnak és életérzésnek megfelelően öltözködik, de jó tudni, hogy vannak "civil" ruhában közlekedő rokonlelkek, de még most is azt mondom, hogy szerintem jó ha látszódik az öltözködésen, hogy ki vagy.

így persze megkíméli az ember magát a megvetéstől, leszólástól, én jobban szeretem azt amikor valaki teljesen felvállalja magát.

persze itt most nem azt akarom mondani, hogy esetünkben te nem vállalod fel magadat, de te így látod én meg máshogy, pont.

2012. jan. 30. 17:27
 13/26 anonim ***** válasza:

Sok hatalmas rock zenész sem öltözködik úgy, mint egy "rocker". Nem igazán értem a vitátok tárgyát. Rockerségnek nincs mértékegysége, és nem lehet mérni. Én pl farmereket szeretem, abban érzem jól magam. Még sem gondolom, hogy én kevésbé lennék az, mint bárki más:) Ott van a gond, ha valaki rocker akar lenni. Azt általában nem kell akarni.

Azt meg különösen nem szeretem, hogy az EMO-sok ugyanúgy néznek ki, a rockerek ugyanúgy néznek ki, stb...

2012. jan. 30. 19:50
 14/26 anonim válasza:
33%
Jaaaahj! A Rock egy zenei irányzat, és attól, hogy valaki szereti nem lesz rocker. A mai átlag rocker az utcán feketébe öltözve rongyokban mutogatja magát, és büszke a bunkóságára. Én az voltam, ízlésem a mai napig a fekete ruhákhoz, és a rockzenéhez húz, de nem ezen a magamutogatós szinten, mint a többség. Acélbetétesem van, gitárom van, de nem vágok fel mindenféle szegecses szarral az utcán, nem nézem le azt akin nincs ...stb. A Párom meg inkább a Dark stílus rajongója. Az hogy rocker, konkrétan csak egy álom, egy állapot, ami addig tart mindenkinél, amíg tart. Én nem mondom, hogy éretlen dolog 25 évesen is motorosnak öltözni, de semmiképpen sem esztétikus. Ha azért akarsz "rocker" lenni, mert tetszik egy hosszú hajú srác, hát vágj bele! Semmit nem veszítesz. egyébként annak idején én is az ellenkező nem miatt kezdtem el így öltözködni, és nem bántam meg. :P
2012. febr. 7. 10:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Utolsóval vitatkoznék. El van tévedve. Rocker lét sosem öltözködésről szólt. Élet stílusról, felfogásról, és érzésről szólt. Én rockernek vallom magam, de nem úgy nézek ki, mint akire manapság mondják...pedig majdhogynem a legtöbb nem is az. Jó példa, hogy igen nagy rock zenészek sem feltétlenül néznek ki úgy, mint egy a nép szerint rocker.
2012. febr. 8. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
36%

"Élet stílusról, felfogásról, és érzésről szólt."

Na látod, ezeknek a része az öltözködés is.

2012. febr. 9. 15:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Lehet, de mivel nem gépek vagyunk, így ez is másként nyilvánul meg. Ne a ruha szabjon már meg engem. Arról nem is beszélve, hogy mi a rocker öltözködés? Fekete cuccok+ lánc meg szögecs? Sokak szerint meg farmer öltözék is ide tartozik, és régen az is volt a "hivatalos egyenruha". Ha neked egyenruha kell, hát tessék. Engem nem zavar. De senki fia ne merészelje megkövetelni, hogy mit hordjak, hogy én rockernek tartsam magam. Hogy te minek tartasz, látod az meg nem érdekel.
2012. febr. 9. 19:31
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Pont ezért akkora baj a demokrácia, liberalizmus stb. Mindenki bárminek képzelheti magát.
2012. febr. 9. 19:34
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

Kedves utolsó:

Örülök, hogy nem ismerlek.

2012. febr. 9. 19:39
 20/26 anonim ***** válasza:

hát jó kérdés...

én speciel örülnék egy rocker csajnak mert akkor nem az idióta lányos (selena gomez és társai) zenéket kéne vele hallgatnom hanem IGAZI ZENÉT

2012. febr. 22. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!