Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi baja van az embereknek a...

Mi baja van az embereknek a "rendes" bugyival?

Figyelt kérdés
Mármint azzal a fajtával, ami nem tanga és nem is francia, hanem csak rendes bugyi. A tanga egy kényelmetlen szar, a franciával meg ott vagyunk ahol a part szakad, mert középen van a varrás... Szóval?? 18/L
2009. máj. 29. 23:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%
Nekem pl. a rendes bugyi vagy a francia nagyon kényelmetlen. Soha nem hordanék olyat..ezért marad a tanga. Kényelmes, és ha megfelelő a méret ugye akkor nem vág be..-.-
2009. máj. 30. 16:22
 22/30 anonim válasza:
100%

szya

én nem szeretem a rendes bugyikat mert nekem kényelmetetlen, de ezzel mindenki más hogy van. De én a tangát sem szeretem mert szerintem az undorító nekem ez a véleményem. Én a franciatangát szeretem nekem az kényelmes. És ha te a rendes bugyit szereted és neked az a kényelmes akkor hord azt, senkinek semmi köze ahoz hogy milyen bugy van rajtad. Ennnnnyi!! xd

2009. máj. 30. 16:56
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Itthon semmi bajom sincs vele, bár inkább csak akkor használom, ha megvan a havim. Nem szeretem úgy felvenni, hogy megyek valahova, idegesít, hogy kirajzolódik a vonala...

Nálam a tanga a nyerő, megfelelő méretet válassz, ami nem vág be úgy, hogy szorítson és hidd el nem olyan kényelmetlen... Észre sem veszem, hogy rajtam van!

2009. máj. 30. 20:49
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

na, ne mondd már, hogy EZ undorító és kiábrándító....

[link]

nekem semmi bajom, én egyszerűen a tangához vagyok szokva, viszont imádom a kis aranyos, szexis, szép bugyikat. és a barátomnak is tetszik. :)

2009. máj. 30. 21:08
 25/30 anonim ***** válasza:
nekem van franciám de azt iylenkor melegbe nem hordom csak télen ja és azt én is utálom ha bevág,,általába rendes bugyijaim vannak sztem norma nincs azon semmi ciki és kényelmes is azt mindig lehet hordani ja és a tanga azt nem régtol hordom van két fehér nyárra még veszek párat majd nincs benne legalább olyan meleg és nekem oylan mintha ott se lenne nem vág be fontos a jó méret!Meg van fehér capri gatyám elég vékony nyári anygu és ha normál bugyit vennék alá áltátszana a korvonala no az nekem naon kényelmetlen ugyhogy ilyen estben marad a tanga:)))
2009. máj. 31. 14:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Van különbség bugyik között..a mamabugyi,ahogy írjátok ez:

[link]

_Panties.jpg

Erre meg senki ne mondja,hogy nem sexy:

[link]

2009. jún. 1. 16:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Nohát, ezt mondom én is, csak nem találtam hozzá ilyen jó képeket :D
2009. jún. 1. 22:47
 28/30 anonim ***** válasza:
engem eggyáltalán nem zavar ha egy másik lányon rendes bugyi van és nem is kritizálom miatta sztem teljesen normális, bár én általában tangát vagy franciabugyit hordok:D
2009. jún. 4. 18:36
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindenkinek maganugye h milyen bugyit hord.

Eleg hulyeseg h mindenki le van szavazva.Erdekes!

Izlesek es pofonok.Ez a jo h mindenkinek mas az izlese,milyen gaz lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne.

Persze vannak olyanok akiknek mindegy de menok legyenek es futnak a divat utan.

En pl.nem a divat miatt hordok tangat hanem mert egyszeruen azt szeretem es kesz.Francia bugyit csak ritkan,rendes bugyit meg csak ha muszaly mert nem szeretem,foleg nyaron nem birom elviselni a nagy melegbe.

Par het mulva fogok szulni es 6 hetig csak rendesbugyit kell hasznalnom,hat jo lesz itt a nagy melegbe de kibirom.

A tanga ha megfelelot valaszt az ember akkor abszolut nem vag be es nekem menzinel is mindig az volt a legjobb mert a tamponok is nagyon biztonsagosak manapsag.

Igy meg a franya menzi is elviselheto:)

Amikor meg gimis voltam,nalunk is neztek h ki milyen bugyiba van,mindig lelettek szolva a normal bugyisok.En mindig megvedtem oket mert sztem ez maganugy es kesz.

Mindenki azt huzzon ami neki kenyelmes.

Udv:egy kismami

2009. jún. 6. 21:09
 30/30 anonim válasza:
felcserélted az 1-est meg a 8-ast ? :O
2010. aug. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!