Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi baja van az embereknek a...

Mi baja van az embereknek a "rendes" bugyival?

Figyelt kérdés
Mármint azzal a fajtával, ami nem tanga és nem is francia, hanem csak rendes bugyi. A tanga egy kényelmetlen szar, a franciával meg ott vagyunk ahol a part szakad, mert középen van a varrás... Szóval?? 18/L
2009. máj. 29. 23:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Nekem semmi bajom vele, én "normál" bugyit hordok vagy franciát. Nem érdekel a divat, azt hordom ami kényelmes és nekem tetszik. Mellesleg rendes bugyiból is vannak szépek...
2009. máj. 30. 01:44
 12/30 anonim ***** válasza:
3%
01:24 -es lényegében ugyanazt mondtad mint én... :D grt.
2009. máj. 30. 01:56
 13/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, én azt nem értem, hogy aki nem tangát hord azt miért kell annyira lenézni.

Én el nem tudom képzelni, hogy tangában flangáljak. Hozzám nem illik ráadásul kényelmetlen és én ízléstelennek is tartom. (Nem kell lepontozni azért mert leírom a véleményem.)

Én sima bugyikat hordok, és van pár franciám is.

Az olyan sportos alsókat szeretem, amik kicsit hasonlítanak a szűk fiúalsókhoz, vagy a boxerhez. Vagy olyan kis short szerűeket.

Nekem sosem látszik át a ruha alatt. A legtöbb nagyon vékony anyagból van, így nem látszik át.

Ha olyan a nadrág, hogy a rendes bugyi nem férne alá akkor én nem veszek bugyit. Persze csak ha nem átlátszós a nadrág.

Sosem volt még szükségem tangára és tökéletesen megvagyok a rendes bugyijaimmal.

2009. máj. 30. 04:08
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egészségügyi okokból ben hordok tangát alapvetően, mert hólyghurutra hajlamos vagyok, és több nőgyógyász-urológus szakorvos is elmagyarázta, miért egészségtelen viselet a tanga. akárhogy is nézzük, a tanga jól bevág az ember s.ggébe, jól beizzad, a baktériumok szaporodnak. szép kilátások. de szíve joga bárkinek viselni, csak akkor ne mondjon akkora baromságokat, hogy egyebet hordani ciki. kizárólag pamut alsóneműket hordok. egyébként franciabugyiból is lehet kapni olyanokat, amiknek nincs varrás a közepén, ergo nem vág be az ember fenekébe. mellesleg francia meg sima bugyiból is lehet szép és ízléses darabokat találni. hordd azt, amelyik neked a legmegfelelőbb.
2009. máj. 30. 10:09
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

jesszusom!Ez amúgy annyira gáz!!!!Nem bugyi alapján kéne kritizálni az embert.

Sajnos én is találkoztam már ilyenekkel,hogy amikor rendes bugyit hordok,akkor megkérdezték,hogy "te nem tangát hordasz?Úristen,de gáz!"Pedig tangám,franciám és sima bugyim is van.A simát csak mensi idején hordom,mert betétet használok még.Meg esetleg hétvégén,mikor otthon vagyok.

Én a tangát szeretem a legjobban:P

De mindenki azt hordja ami neki kényelmes!!

14/L

2009. máj. 30. 10:45
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Én is rendes bugyikat hordok.:D Max van rajta vmi jó minta, vagy jó a színe, de egy ilyen hülye divat miatt(tanga) nem fogom magam kényelmetlenül érezni nap mint nap.:D:D Meg hát úgyis csak tesi órára átöltözés közben láthatják esetleg, milyen bugyi van rajtam.:)
2009. máj. 30. 11:09
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert egyáltalán nem sexi, az meg a mai világban elvárható dolog h vki szexi legyen.
2009. máj. 30. 12:05
 18/30 anonim ***** válasza:

a nagymama bugyi nem ugynaolyan mint a hagyományos!!

szerintem a rendes bugyi se nem tanga se nem francia hanem a kettö között.

nekem van franciám és hagyományos is..vagy lehet nem vagyok tisztában a fogalmával? de tleg lehet..

[link] szerintem így néz ki egy rendes bugyi és ebbe semmi ciki nincs

2009. máj. 30. 12:39
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokan mindig csak a divat után mennek, és még télen is képesek tangát hordani,csakhogy ne legyen ciki,amit viselnek,holott egy rendes bugyi is lehet szexi. Nekem is van rendes bugyim, pedig imádom a nőies holmikat. A rendes bugyijaim általában vagy csupa csipke anyagúak, vagy csipke szegélyűek egy érdekes fodorral vagy masnival megspékelve. Ráadásul mind tiszta pamut és még senki sem mondta,hogy emiatt ódivatú lennék. Egy izgalmas szín, minta, vagy egy vicces felirat is feldobhatja a legsimább bugyifazont is. Télen tehát ilyeneket hordok és imádom még a francia fazonú alsókat, amikből tényleg van varrás nélküli extra kényelmes darab is, a sortfazonúakat hordom sportoláshoz, és tangát viselek nyáron, de semmi bajom a sima bugyival, én mindig szeretni fogom. Amúgy elég érdekes,hogy régen csak rendes bugyifazon létezett és csak azóta számít ez a bugyifajta cikinek,mióta vannak más fazonok is!
2009. máj. 30. 13:56
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Ez télleg baromság, hogy bármely bugyogó is ciki lenne...

A ruha alatt senki nem látja, akiciókor meg úgyis lekerül...az meg nem tök mindegy, hogy a padlón mi landol???:D:D

2009. máj. 30. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!