Mi baja van az embereknek a "rendes" bugyival?
csúnya és öreges.elég kiábrándító szerintem az olyan nagymama/sátorbugyi.pláne ha átlátszik a nadrágon.
a tanga egyáltalán nem kényelmetlen,nem is érzed h rajtad van,ha megfelelő méretűt veszel,ugyanígy a franciával,csak azt nem sok minden alá lehet felvenni.
2009. máj. 29. 23:48
nekem semmi bajom vele, de a bugyijaim 85%-a akkor is francia. XD én csak a tangát utálom, mert se jól nem néz ki senkin, se nem kényelmes. legalábbis sztem.
2009. máj. 29. 23:49
3/30 A kérdező kommentje:
"kiábrándító" de MIÉRT??? hogy lehet valakiből kiábránduli az egyik ruhadarabja alapján?:D Ez annyira felfoghatatlan!!
Én bizony ellenállok ennek a divatnak, én a slippeket szeretem, ami nem torpedóromboló, de takarja a fenekemet és nem vág be, mint a tanga... a francia bugyi meg borzalmasan áll rajtam és a varrás is zavar. Szóval én nem törődöm azzal, hogy mi a divat és egyáltalán nem tetszik, amikor egy lány lehajol és a feneke vágata és a cérna, ami a bugyit szimbolizálja kilóg. Igaz, én nem a nőkre bukom... :)
Szerintem használj olyat, ami neked kényelmes, ez a ruhadarab úgyis csak annak látható, akit te méltónak találsz rá. És ezek között is vannak nagyon szépek, különleges alkalmakra ;)
2009. máj. 29. 23:55
5/30 A kérdező kommentje:
Jaja tudom mindig azt hordok :) Csak olvasgatok itt kérdésekre válaszokat aztán mindenkinek baja van az ilyen bugyikkal és ezt nem tudom megérteni, hogy mi ennek az oka :)
most képzelj el egy magas hosszú lábú formás csajt...nagymama bugyiban...hát iszonyat undorító szerintem..
2009. máj. 30. 00:03
másrészt meg nem kéne lepontozni azért mert megírom a véleményem,ha nem bírod a kritikát akkor ne írj ki kérdéseket.
2009. máj. 30. 00:03
Azért a nagymama bugyi és a slip között óriási különbség van! :)
2009. máj. 30. 00:41
mert vmi idióta kitalálta hogy ciki.
2009. máj. 30. 00:54
Nagymamabugyi .. az.. az itt válaszólóknak fogalma sincs milyen a nagymama bugyi. Qurvára köze nincs a nagymamabugyinak a rendes bugyihoz. Nekem annyi a bajom vele,átlátszik a vonala amit én nem szeretek, engem zavar. Még a melegítőn is átlátszik. A tangát én spec. nem is érzem , hogy rajtam van. Megfelelő méretűt kell venni. Francia bugyi meg gyakorlatilag hordhatatlan. Illetve csak magába hordható. Varrás középen meg olyan mintha rövidgatya lenne rajtad, borzalmas ruha alatt. Szóval nincs baj a rendes bugyival.
2009. máj. 30. 01:24
Kapcsolódó kérdések: