176cm vagyok és kaptam egy cipőt aminek a sarka kb8cm. Szerintetek nagyon gáz lenne ha felvenném és abba mennék bulizni?
Figyelt kérdés
Túl magas?:-/2012. jan. 28. 11:21
1/4 anonim válasza:
attól függ a környezetedben élők milyen magasak. ha már eleve nagyon kilógsz a sorból akkor lehet válassz inkább másik cipőt.. amúgy, ha nagyon szeretnéd felvenni vagy megvenni próbáld ki. lehet nem az fog lejönni társaidnak, hogy hú, de magas, hanem, hogy hú, de dögös! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-)
2012. jan. 28. 11:37
3/4 anonim válasza:
Én bevállalnám, de csak ha szépen tudsz benne járni, különben nevetséges lesz a megjelenésed. Én 180 vagyok, voltam fotózásokon és kikötés volt, hogy mindig magas sarkút kellett vinnünk. Ez azért van, mert a magas sarkú megfeszíti a vádlit és szépen kiadja a feneket. De ismétlem: csak ha szépen tudsz benne mozogni, akkor vedd fel. Ha úgy érzed, feszengenél benne, akkor hanyagold.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi*-*
2012. jan. 29. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!