Gáz elegánsabb ruhában elmenni bulizni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy bulizós, most is csak a társaság unszolására megyek. Tisztában vagyok, hogy a többiek körülbelül mikben lesznek, farmer, vagy fekete nadrág (szoknyát nem hiszem, hogy húznának így télen) és valami bulizós felső, ami csillog és kivágott. Nekem viszont nincs ilyen felsőm, eltudnék még menni venni, de nem érezném jól benne magam, nem a stílusom. Alapvetően visszafogottan öltözöm és elegánsan. Most karácsonyra kaptam egy fehér rövidujjú ruhát, aminek a felső része sima polófazonú (tehát egyáltalán nem kivágott). Az ujja meg az alján egy kis rész fekete. Egy nagyon egyszerű ruha, igazából még nap közben is fel lehetne húzni. Szóval nagyon gáz lenne ha én ebben a ruhában mennék?2012. jan. 6. 13:15
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt! Legalább lesz egy stílusos, ízléses megjelenésű lány is a társaságban! :-)
2/3 anonim válasza:
Dehogyis gáz! Egyrészt abban menj, amiben jól érzed magad, másrészt biztosan kitűnsz majd a tömegből, de jó értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!