Milyen ruhában lesztek karácsonykor?
Mi utazunk a férjemmel a családomhoz, így felöltözöm, tehát nem otthoni ruhában utazok. :)
Én már kinéztem mit veszek fel, de persze férjem szokás szerint üvöltözni fog rám emiatt, de én ezt veszem fel:
fekete csipkés harisnya, fekete miniszoknya, babarózsaszín meleg pulcsi, magassarkú csizma. Hajam az hosszú fekete (kékesfekete), ki van engedve szinte mindig, így lesz most is. Sminkem feltűnő, cicaszemeim vannak, tussal szépen még jobban kiemelem, kihúzom. Csillogó lesz a szemhéjfestékem és a körmöm is úgy lesz kilakkozva.
27/N
Tavaly otthoni ruhában voltam 24-én este,mivel olyankor itthon szoktunk lenni.25-én szerintem kiöltöztem,mert olyankor mamáéknál vagyunk nagyobb családi körben.
Idén szerintem jobban kiöltözök.Egyszer lesz rajtam egy szürke ruha csipke harisnyával,egyszer fekete csizma,vastag lovaglónadrág szerű divatnadrág és csinosabb felső.Ilyesmibe leszek.Ékszereket még nem tudom.Körmöm lehet ki lesz festve.Hajam hétköznapi lesz szerintem:))
Minket pici korunk óta ünneplőbe öltöztettek anyumék, hogy úgy üljünk le a karácsonyi vacsorához, ez most sem lesz másképp pedig már 27 éves vagyok.
Tehát nemrég vettem egy sötétkék kötött ruhát, ahhoz veszek fel egy fekete vagy fehér (ezt még átgondolom) leggingst, most vettem egy csillagos fülbevalót és egy köves karkötőt, szerintem így jó lesz, bár lehet kell valami lánc is majd. Ilyenkor apum nyakkendőben és anyum is kiöltözve szokott asztalhoz ülni, meg persze a húgom is kirittyenti magát. Sminkelünk és a hajunkat is megcsináljuk.
én fekete ingruha,feket harisnya,masni lesz a hajamba :D
körmöm nem hiszem,h kifestem,mjad meglátom,szépen kisminkelem magam,vmi karis sminkre,és tök szupi lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!