Kiöltözöl karácsonykor?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán valami jelentősége annak, hogy miben vagyunk ilyenkor?2010. dec. 22. 21:54
1/12 anonim válasza:
A barátom anyukájáékhoz megyünk 25-én, oda csinosan öltözök fel, szoknya, csizma meg valami felső, semmi extra de mégsem farmer, hanem valami csinibb. De 24-én és 26-án amikor itthon leszünk nem öltözök ki. És a barátom sem.
2/12 anonim válasza:
családja válogatja, hogy ki öltözöl e. elméletileg megtisztelést kéne adni, de manapság senki nem annyira vallásos, hogy ezt megtegye. (jó, persze hogy vannak) itthon nem szoktunk, mert csak a szülők/gyerekek vannak, de ha elmész tágabb családi körökbe ebédelni/vacsorázni akkor mégse illik mackóba menni. vagyis legtöbbször így van.
3/12 A kérdező kommentje:
Szentestére gondoltam. Vendégségben nyilván azért meg kell adni a módját.
2010. dec. 22. 22:18
4/12 anonim válasza:
Hozzánk ilyenkor rokonok jönnek vendégségbe, vagy épp mi megyünk, szóval ki szoktunk öltözni. Nem nagyon, de azért mégis úgy, hogy ünnepi legyen :)
A szűk családi körrel való karácsonyozáshoz előtte persze nem öltözünk ki.
5/12 anonim válasza:
Mi gyerekkorunk óta költözünk szenteste, és úgy fogyasztjuk el a vacsorát, nem vagyunk vallásosak csak az ünnep tiszteletére tesszük, szép szokás szerintem.
6/12 anonim válasza:
Nem kell ahoz vallásosnak lenni,hogy megtiszteljük egymást azzal hogy kúltúráltan üljünk asztalhoz,mi még akkor is kiöltözünk ha nem jön hozzánk senki,és mi sem megyünk sehova.Természetesen nem kisestélyibe,de nem is melegítőbe.
8/12 anonim válasza:
igen, mindig ki szoktunk, jönnek hozzánk mamámék, és hát illik is. idén egy zöld selyemblúzt veszek fel fekete cső ünneplős nadrággal, meg a szandálomat, otthon úgysem fogok fázni.=)
9/12 anonim válasza:
Igen, ha csak otthon vagyok, akkor is.
10/12 anonim válasza:
már vártam valaki mikor köt bele a vallásos részébe. (: (2.válaszoló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!