Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen ruhában köszönt...

Lányok! Milyen ruhában köszöntitek majd az új évet?

Figyelt kérdés
Ha van már smink és frizura tervetek is, azt is írjátok le! :)
2011. dec. 30. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Én tuti olyanban ami jó meleg,és nem fogom sajnálni,ha pl kiégetik cigivel,leöntenek ilyesmik!

Farmer,hosszú pulcsi,szövetkabát,sál,csizma!

2011. dec. 30. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
A hajam az marad kiengedve. A smink szolid lesz. A ruhámat még nem döntöttem el de majd holnap délelőtt ki agyaljuk a barátnőimmel hogy mibe menjünk majd el :)
2011. dec. 30. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
egy múltkori "kis" dolog miatt nem engednek el anyuék inkább.. de tutira vagy tornacipőben, vagy telitalpúban, farmerban (alatta harisnya), valami mintás pólóban és dzsekiben mennék
2011. dec. 30. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy pizsamában leszek, vagy meztelenül...

Fogalmazzunk úgy, hogy egészen szűk körben ünneplünk. ;)

2011. dec. 30. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Meztelenül. A ruha már nem divat ilyenkor.
2011. dec. 30. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egy fekete pólóban, bézses-barnás csőgatyában vagy fekete cicanaciban leszek.Fekete magas sarkú bokacsizma, ezüst nyaklánc és karkötő.

Hajam....hááát nem tudom.Alapból össze-vissza hullámos, és rendesen begöndöríteni nagyon sok idő, és van egy olyan érzésem, hogy el fogok csúszni időben (mint mindig:D) és nem lesz időm megcsinálni, úgyhogy valószínűleg csak gyorsan kivasalom:)

Meg smink...alapozó, szemhéjtussal kihúzom cicásra, labello, szájfény és kész:)

16/L

2011. dec. 30. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen ruhában:

[link]

Szolid smink, kiengedett haj.

2011. dec. 30. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
macskanadrágban és kinyult pólóban, mellé elengedhetetlen a rózsaszin mamuszom :D házibuli lesz :D 2 személyes :D a hajamat kivasalom azért :D
2011. dec. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!