Egy ilyesmi rózsaszín farmerhez milyen színű, és egyáltalán milyen felsők illenek?
Figyelt kérdés
Valami "téliesebb" felsőre gondoltam, mert még most hordanám, de "tavaszi" felsőket is írhattok. Inkább színre gondoltam, hogy milyenek illenek ehhez, de képeket is linkelhettek. Előre is köszönöm a választ.
2012. jan. 27. 15:06
1/5 anonim válasza:
Jézusom, de csúnya. A helyedben nem égetném magma ilyennel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki! Amúgy feketével sötétkékkel vagy akár valamiylen ezüstös felsővel lehet felhúzni :)
3/5 anonim válasza:
fehér tutira osszeillik ezzel!! kékes....vidám szinek!! nagyon bejon!
4/5 anonim válasza:
Fekete, fehér, szürke, barna vagy talán citrom.
5/5 anonim válasza:
Mivel világos színe ezért érdemes világos színekkel párosítani. világos szürke, vajszín, fehér, világos lila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!