Magassarkú+harisnya? -->lehetetlen közlekedés :D sajnos
Szóval helló. Tök gáz,hogy ide kell írnom,de igazából semmi ötletem nem volt.
Tehát az a gond,hogy hamarosan olyan ruhában kell legyek amihez magassarkút húzok (és harisnyát is). De a harisnyával eszméletlenül csúszik a cipő,kijön belőle a lábam,pedig még kisebb is a méret vmivel,szal amúgy nem lenne gond.
Anélkül hogy mindenféle cuccot vennék bele,meg tudnám oldani azt,hogy ne csúszkáljon ki a lábam belőle és legalább arra az estére tudjak is járni benne? :(
Köszönném ha írna valaki pár ötletet nekem :/
Köszönök minden választ! :D
Majd ma kiderül,mi lesz... :D Már előre félek :D
Mégegyszer...ezer köszönet mindenkinek,nagyon jófejek vagytok :D
Köszönök minden tippet :D
A vége az lett,hogy vettem Scholl saroktámaszt,vagy hogy hívják.. :D lényeg az,hogy tudtam benne közlekedni,bár a lépcsőzés kicsit gáz volt,akkor néha kijárt a lábam belőle :D az éjjel végére meg persze a lábfejem fájt mint az állat,de ez "természetes" (majdhogynem :D)
Na, akkor az jó. Egész ügyesen ment, látom. :)
Viszont két dolog:
- Egyrészt sürgősen szerezz be egy-két normális magas sarkút! Olyanokat, amiket bármikor felkaphatsz, ha úgy adódik, és nem jár ki a lábad belőlük. Nem kell napokkal előre készülni meg ilyen mindenféle praktikákat bevetni, hogy használhatóvá varázsold. Ehhez úgy menj már a boltba cipőt próbálni, hogy olyan harisnya van rajtad, amivel később várhatóan hordani fogod!
- A másik pedig, hogy egy kicsit többet kellene magas sarkút hordanod, úgy látom. Ha egyetlen benne töltött este után már úgy fájt a lábad, mint az állat, meg ekkora problémát okozott, hogyan tudsz felvenni egy magas sarkú cipőt harisnyával, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy eléggé hozzászokva. Nem cikizésből mondom, tényleg segíteni akarok. Igazából még csak azt se tudom, hány éves vagy. Milyen magas sarkúid vannak, és a hétköznapokon milyen gyakran szoktál ilyenben járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!