Magassarkú+harisnya? -->lehetetlen közlekedés :D sajnos
Szóval helló. Tök gáz,hogy ide kell írnom,de igazából semmi ötletem nem volt.
Tehát az a gond,hogy hamarosan olyan ruhában kell legyek amihez magassarkút húzok (és harisnyát is). De a harisnyával eszméletlenül csúszik a cipő,kijön belőle a lábam,pedig még kisebb is a méret vmivel,szal amúgy nem lenne gond.
Anélkül hogy mindenféle cuccot vennék bele,meg tudnám oldani azt,hogy ne csúszkáljon ki a lábam belőle és legalább arra az estére tudjak is járni benne? :(
Köszönném ha írna valaki pár ötletet nekem :/
Sajnos nem. Csinálhatsz olyat, hogy pl. ragasztasz ragtapaszt a cipő sarkára belülről, vagy a te sarkadra, de nem a legszerencsésebb megoldás.
De minek vettél egyáltalán olyan cipőt, ami nem jó rád?? Nem csak a mérete számít, hanem a formája is, amiből kijár a sarkad, azt nem szabad megvenni.
Akkor félreírtam...szóval a mérettel nem is lenne gond,csak a harisnyával csúszkál a pipellőm :/
De azért köszi szépen. :3
nekem is így van :/
egyszer mikor discoba mentünk majdnem elvággódtam egy csomó ember előtt, meg otthagytam a cipőm xD
Első vagyok, értettem én, amit írtál. Gondolom, valami divatos és olcsó cipőről van szó.
A jó cipőt arról látod, hogy nem csúszkál benne a sarkad harisnyában sem, mert a sarokvarrása gömbölyített. Magyarán amikor felveszed harisnyában, nem csúszik ki belőle a lábad. Sajnos általában ezek a cipők sokba kerülnek, de néha ki lehet fogni az olcsóbbak között is elég jót.
Na a lényeg az, hogy ha már ez van, akkor már vegyél hozzá mindenféle cuccot, máshogy sajna nem tudod hordhatóvá tenni. A jövőben pedig a boltban harisnyával próbáld fel a cipőt, és amiből kijár a sarkad, azt ne vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!