Nektek tetszenek a jeffrey campbell cipők?
Figyelt kérdés
nekem nem, csak kíváncsiságiból kérdezem, mert elég sok képen ilyeneket viselnek:O:) [link] 2012. jan. 22. 17:03
1/12 anonim válasza:
Attől fugg, melyik. A sima fűzősek nemigen jönnek be (max amelyiken szegecsek is vannak), de jópárat elfogadnék. A megvásárlásukban nem vagyok bizots, nem szeretek túl sok pénzt kiadni olyan cipőért, ami nem biztos, hogy kényelmes. (Ettől persze vannak platform cipőim, csak leárazásokon, olcsóbb boltokban szerzem be őket.)
2/12 anonim válasza:
imádom a Jeffrey Campbell cipőket!!:D
3/12 anonim válasza:
nagyon tetszenek!!!!
LÁJK!!!!!!!!!!!!!!!
4/12 anonim válasza:
én imádom őket, főleg a litat és a foxy woodot :)
szerintem gyönyörűek, csak tudni kell őket viselni:)
6/12 anonim válasza:
Nem mind. Van amelyiktől sokkal nagyobbnak látszik a láb viszont vannak nagyon kecses, egyedi darabok.
8/12 anonim válasza:
Nem igazán, de van néhány am i nem olyan rossz..
10/12 anonim válasza:
A legtöbb litát imádom és azt hallottam egy videóban hogy nagyon kényelmesek és nem nehéz a járás benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!