Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hippsy derékmelegítőről...

Hippsy derékmelegítőről kérdeznék, elolvasnád ha ismered?

Figyelt kérdés
Rendelnék egyet,de bizonytalan vagyok a méretet illetően.Tudom hogy van ott mérettáblázat de nem tudom hogy milyen maga az anyag.Nyúlik vagy feszes?Kb.157cm vagyok általában 52-53 kg.De mivel már 3-szor szültem van egy kis hasam:-)Melyiket méretet vegyem hogy ne is szorítson és nem is legyen laza?
2012. jan. 22. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Eléggé nyúlnak, de egyébként valamelyik fehérneműboltban árulnak is, meg kínaiban is látta már, csak arra figyelj hogy pamut legyen (95%), és 5% elasztán, akkor nem izzadsz bele de jól rád tapad. Nekem S-es van mert ilyen felsőket hordok és vékony a derekam, neked akkor biztos kell egy M-es vagy amilyen felsőket hordasz (amik ugye tágulnak is).
2012. jan. 22. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem az s-es bőven elég :)
2012. jan. 22. 14:31
 3/4 anonim válasza:
Szia, szerintem nem a magasságod és a testsúlyod határozza meg, hogy melyik lesz a jó rád. Mindenképp a derékbőséged és csípőbőséged lesz a mérvadó, ha lemérted, és megnézed a mérettáblázatot, nem nagyon tudod eltéveszteni. És persze attól is függ, hogy nadrágon kívül vagy belül szeretnéd hordani. Ha mérethatáron vagy, valószínűleg elég lesz a kisebb is, nekem legalábbis elég volt.
2012. jan. 23. 12:39
 4/4 lullaberry válasza:

Alapvetően az a baj velük, hogy nagyjából egy sima cső. Ha csípőnél jó a méret a dereka nagy vagy fordítva. Szóval valami mindig ki lesz nyúlva rajta.

Most fedeztem fel egy másikat, lullaberrynek hívják. Ennek inkább olyan kis szoknya jellegű a szabása. Ráadásul mintás és ki is fordíthatod és akkor egyszínű. Nagyon jó szerintem.

2012. jún. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!