Hallottam erről a derékmelegítőről. Hol kapok ilyet?
Figyelt kérdés
Pontos cím. És ár. :)
Köszönöm.előre.is :)
2010. nov. 18. 17:48
1/7 anonim válasza:
Most 28%-os akció van. 1800 Ft.
WESTEND CITY CENTER PILGRIM DIVATÉKSZER
Cím: Westend City Center, I. emelet, Millennium Udvar, 1062 Budapest, Váci út 1-3.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A csömöri Auchanban is van, és nagyon jó :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. nov. 18. 18:10
5/7 anonim válasza:
Én ilyet kötöttem magamnak. A legegyszerűbb kötést megtanultam és egy csomó színből van. Ráadásul ingyen :) és kötni se kell profin egy sima egyszerű négyzetet szóval érted aztán a két szélét összevarrod, vagy magával a fonállal összetűzöd.... tökjó!
6/7 A kérdező kommentje:
hátt.nem vagyok valami ügyes és türelmem se sok hogy kötögessek. :) de azért köszi.
2010. nov. 18. 19:34
7/7 anonim válasza:
Én varrattam...vettem anyagot, és kettő kijött 400 Ft-ból anyaggal, munkadíjjal együtt...ja, és 5 percet vártam rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!