Hallottatok már a Hippsy derékmelegítőről?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ezt pontosan hogyan kell viselni? Tehát póló alá fölé, nadrágba betűrve vagy nem? Mert ezek alapján rendelném a színt is.2010. márc. 17. 11:00
1/7 anonim válasza:
tökmindegy, de leginkább póló alá szokták viselni. nadrágba betűrve és nadrágba nem betűrve is lehet használni...igazából akárhogyan használhatod, ahogyan neked tetszik.
2/7 anonim válasza:
Nézd meg a Lollé termékeit is,hátha az jobb.
3/7 anonim válasza:
Lollee v Hipsy...mind2 jó
sztem mind1, hogyan viseled, ez egy derékmelegítő...funkcionális ruhadarab. Én két vékony ruha között szoktam hordani.
4/7 anonim válasza:
póló alá, nadrágon kívül. nagyon jó meleg, és csinos is. ^^
5/7 anonim válasza:
most is rajtam van :) szeretem, szeretem szeretem :D
és nekem fekete van és kívül hordom, és sztem a fekete a legjobb mert úgy átlagban mindenhez megy, mármint színben, és nem annyira koszolódik :)
6/7 anonim válasza:
nekem is fekete van, és tényleg tetszik :) most nagy divat az is, meg hát ugye az egészség megőrzés az mindennél fontosabb. örülök, hogy van ilyen termék. énis úgy hordom, hogy póló alá, nadrág felé.
7/7 anonim válasza:
Én kívül hordom, nekem van fekete, fehér, szürke, zöld és kanárisárga:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!