Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hallottatok már a Hippsy...

Hallottatok már a Hippsy derékmelegítőről?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ezt pontosan hogyan kell viselni? Tehát póló alá fölé, nadrágba betűrve vagy nem? Mert ezek alapján rendelném a színt is.
2010. márc. 17. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
tökmindegy, de leginkább póló alá szokták viselni. nadrágba betűrve és nadrágba nem betűrve is lehet használni...igazából akárhogyan használhatod, ahogyan neked tetszik.
2010. márc. 17. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Lollé termékeit is,hátha az jobb.
2010. márc. 17. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Lollee v Hipsy...mind2 jó

sztem mind1, hogyan viseled, ez egy derékmelegítő...funkcionális ruhadarab. Én két vékony ruha között szoktam hordani.

2010. márc. 17. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
póló alá, nadrágon kívül. nagyon jó meleg, és csinos is. ^^
2010. márc. 17. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

most is rajtam van :) szeretem, szeretem szeretem :D

és nekem fekete van és kívül hordom, és sztem a fekete a legjobb mert úgy átlagban mindenhez megy, mármint színben, és nem annyira koszolódik :)

2010. márc. 17. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is fekete van, és tényleg tetszik :) most nagy divat az is, meg hát ugye az egészség megőrzés az mindennél fontosabb. örülök, hogy van ilyen termék. énis úgy hordom, hogy póló alá, nadrág felé.
2010. márc. 20. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Én kívül hordom, nekem van fekete, fehér, szürke, zöld és kanárisárga:)

13/L

2010. dec. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!