Szerintetek ribancos a cicanadrág, ha nem veszek fölé semmit csak úgy magába "nadrágként"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 18:52
1/10 anonim válasza:
igen, viszont nagyon szexi tud lenni. DE csak akkor ha inkább kicsi, és tökéletes formájú,feszes a feneked!
2/10 anonim válasza:
'80 évek közepén hatalmas divatja volt a cicanadrágnak(imádtam) és akkor sem húztak rá semmit,mégsem volt ribancos..egy ízlésesen megválasztott felsővel és lábbelivel,szerintem tökéletes ruhadarab.
3/10 anonim válasza:
hát szerintem igen,én biztos nem tudnám hordani,kellemetlenül érezném magam és azt gondolnám hogy mindenki az én seggem nézi..de ha neked úgy tetszik és jól érezed benne magad akkor hordd.
4/10 ívy1 válasza:
NEM! Persze attól is függ milyen felsőt veszel fel hozzá,mert ha rövidet ami nem takarja a fenekedet akkor lehet olyan hatása,persze a fiúk szempontjából lehet hogy az első válaszolónak van igaza. Én is úgy hordom hogy nem veszek fel rá semmit.
5/10 Gloria92 válasza:
Ha vékony vagy, akkor hordhatod nadrágként.
6/10 anonim válasza:
Hordhatod nadrágként, csak aztán ne csodálkozz, ha a napisz.ron kötsz ki vele. undorító és ribancos
7/10 anonim válasza:
Sztem nem ezen múlik. Én is szoktam úgy hordani, mégsem tart a környezetem annak...
8/10 anonim válasza:
Szia!Én imádom a cicanacit,van vagy 6 db-om!Inkább hosszított felsővel,hosszított pulcsival szokták hordani!De simán fel szoktam venni rövidebbel is!Persze térdig érő csizmával,szerintem!Nyugodtan vedd fel,akinek nem tetszik,az meg le van szarva!! :-)
9/10 harisnyababee válasza:
Ennyi erővel már egy vastag 80-100Denes harisnyát is lehetne nadrágként hordani. Mondjuk csizmával nem hinném, h bárki megmondja csizmán keresztül, h az harisnya, vagy cicandrág, mert ugye a csizma eltakarja ami a lényeg, h lábfej nélküli(leegings cicanaci), vagy lábfejes(harisnya).:) Hosszított felsővel ok, de röviddel csak cicanaci az nagyon tré sztem.
10/10 anonim válasza:
sztem nem!:)
en nem hoszitott felsowel szoktam hordani
es a pasiknak nagyon bejon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!