Ez igy oké randira?
Figyelt kérdés
Jovo héten randizom valakivel ( elso, remélem nem utolso is egyben) , ilyen outfitre gondoltam: brut skinny térdig éro fekete magassarku csizma, egy szuk, de egyszeru fehér hosszujju top, egy fekete blézer ( felturt ujju) , sima karora és egy logos fulbevalo, és egy nagy sotétlila bortaska. Ez szerintetek megfelelo, vagy valasszak valami mast? Ajanlotok esetleg valami kiegészitot még ehhez a szereléshez?2012. jan. 12. 12:08
1/26 anonim válasza:
sztem igen :) egyszerű de még is nagyszerű, semmi csicsa :) hanem letisztult dolgok :) tök jó:) ÉS sok sikert a randihoz :)
UI: bár nem tudom milyen ez a -->brut skinny térdig éro fekete magassarku csizma
2/26 tetro válasza:
ezt így kép nélkül senki nem tudja neked megmondani...
3/26 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo: forditom magamat: egy brut ( nagyon sotét) skinny, és egy térdig éro csizma :)
2012. jan. 12. 12:51
4/26 A kérdező kommentje:
2012. jan. 12. 12:55
5/26 anonim válasza:
Engem biztos levennél a lábamról, ha nem azért vagy vékony, mert éhezteted magad! csini a szerelés, de nem fogsz benne fázni?
6/26 A kérdező kommentje:
nem, mert kabatot veszek azért fel :D
2012. jan. 12. 13:29
7/26 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, én is hasonló stílusban mennék első randira.
Csinos, se nem túl konzervatív, sem nem túl ribis, hanem pont modern, fiatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!