Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mit gondoltok milyen ez...

Fiúk! Mit gondoltok milyen ez az összeállítás bulira?

Figyelt kérdés
Fehér magassarkú, magasszárú csizma, fekete latex leggings, fekete hosszított felső(egy sima fekete felső, rövidujjú, strecss), fehér öv+ kiegészítők
2012. jan. 12. 01:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
fúúj. túl sok!
2012. jan. 12. 12:02
 22/29 anonim ***** válasza:

az utóbbi időben úgy vettem észre, hogy elég sok latex leggingses és kérdés van, és erre rendszeresen a kommentelők a "kurv.s", "ízléstelen" stb. válasszal élnek.

most nem tudhatom, de szerintem ők valójában a kövér lányok, akik nem vehetnek fel ilyesmit :)

most ha miniszoknyát kérdeznél, akkor senki sem írná, hogy k.rvás, pedig az is simán lehet.

latex leggings is lehet ízléses.. igaz, hogy nem olyan átlagos, sőt.. de mit hordana az ember buliba?

2012. jan. 12. 12:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Kedves előző. Egyáltalán nem erről van szó. Én is hordok leggingset de kizárólag hosszított felsővel. A leggings nem nadrág. Maradjunk annyiban, hogy lábfej nélküli harisnya.. A lakkot és a latexet hagyjuk meg a szado-mazo szexnek. Azt kell, hogy mondjam, k*rvás-akár tetszik, akár nem. A csillivilli, fénylő felületű dolgok csak felhívják a figyelmet, a bőr hatású leggings megintcsak más- az kevésbé fénylik. Egyértelmű, hogy azért veszik fel mert azt akarják, hogy mindenki a s*ggük után forgolódjon, tehát kirakatba rakják. Na és kik szokták a kirakatba rakni testi "portékáikat"? A fehér csizma pedig szinte semmihez nem megy. Ízléstelen:S. Max esküvőre, keringőhöz vagy ilyesmi..
2012. jan. 12. 12:16
 24/29 anonim ***** válasza:

ma 12:08 vagyok

latex leggings és latex leggings között is van különbség... gondolom a kérdező se a fetish filmekben láthatóra gondolt. van fényes és kevésbé fényes.. sokan a bőrhatásút is latexnek mondják, de bevallom távolról én se nagyon tudom megkülönböztetni :) ezenkívül ha hosszított felsőt vesz fel nem is biztos, hogy látszik a feneke.

mondjuk ezért lenne jó, ha linkelne képet...

am. a fehér csizmával én se értek egyet, sztem hülyén néz ki ez a fekete-fehér...

2012. jan. 12. 12:46
 25/29 ívy1 ***** válasza:
Ne fehér csizmát,de a többi No1.
2012. jan. 12. 13:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél.
2012. jan. 12. 13:40
 27/29 harisnyababee ***** válasza:
46%
A latex legings elég igénytelen sztem, nem igazán utcára való viselet,főleg fehér csizmával. Sztem elég szado mazos öltözék, így nem meglepő, ha qurvának néznek, mert az ilyen cucc csak úgy vonza a kanos arcokat. Bár, ha ilyen beállítottságú vagy, akkor még praktikus is lehet, mert ha többen is kivisznek a parkba, kocsiba stb, nem kell aggódnod a g#ci miatt, mert a fehér csizmán nem látszik;a fekete latexról, bár elég feltűnő rajta, de könnyű szerrel letörlöd.:D Szal ha ez a célod akkor ok, de ha bulizni szeretnél, akkor inkább mást válassz!
2012. jan. 13. 03:14
 28/29 anonim ***** válasza:

még hány ember fogja azt hinni hogy igazi latexre gondolt :/

amit boltban pl. Bershka lehet kapni annak köze sincs a latexhez, max kinézetre kicsit, poliészter azaz műszál, és nem gumi, szövetszerű inkább, hasonlít a sima leggingshez, csak fényes, csillog.

2012. jan. 13. 03:32
 29/29 anonim ***** válasza:
sexyy
2012. jan. 20. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!