Fiúk! Mit gondoltok milyen ez az összeállítás bulira?
Figyelt kérdés
Fehér magassarkú, magasszárú csizma, fekete latex leggings, fekete hosszított felső(egy sima fekete felső, rövidujjú, strecss), fehér öv+ kiegészítők2012. jan. 12. 01:22
2/29 anonim válasza:
Szopni, dugni vagy bulizni mész? Én sose öltözködök igy....soha. Buliba kényelmesen.
19élves BKV-s lány :D
4/29 anonim válasza:
és milyen bugyi és melltartó?ha nincs az sem gond:)
7/29 A kérdező kommentje:
És miért is k.urvás?
2012. jan. 12. 01:35
8/29 anonim válasza:
Hát ez a latex cucc ez elég fura.Ezt mostanában akarod felvenni,mert akkor valahol értem,hogy a hideg miatt,de egy szoknya azért jobb lenne,vastag harisnyával abban sem fáznál nagyon.A többi rendben van.
9/29 anonim válasza:
10/29 anonim válasza:
Minden nő megsértődik, ha azt mondják, hogy k.urvásan öltözik. De mégis minden nő k.urvásan öltözik. Most hogy is van ez ? Amúgy engem nem zavar. :D
Bár szerintem ízléstelen párosítás ez inkább. És a fehér magas szárú csizmát szinte semmivel nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!