Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mit gondoltok milyen ez...

Fiúk! Mit gondoltok milyen ez az összeállítás bulira?

Figyelt kérdés
Fehér magassarkú, magasszárú csizma, fekete latex leggings, fekete hosszított felső(egy sima fekete felső, rövidujjú, strecss), fehér öv+ kiegészítők
2012. jan. 12. 01:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

(én linkeltem)

Most ...mitől is ku.vás ez a szett?A fehér csizmára érted (azzal mondjuk egyetértek azt sztem is ízléstelen cseppet) de azonkívül ez teljesen normális.

2012. jan. 12. 02:00
 12/29 anonim ***** válasza:
nekem bejönne, biztos vinnélek sz0patni.
2012. jan. 12. 02:01
 13/29 anonim ***** válasza:

nekem bejönne, sztem nem k.rvás, az csakis a viselőjétől függ. a latex leggings pedig tetszik, főleg persze a formás lábon, szerencsére egyre több csaj hord, úgyh. már nem mondanám kifejezetten k.rvásnak...

mondjuk sztem barna csizma vagy ilyesmi jobban áll a feketéhez, de én fiú vagyok úgyh. ehhez nem érthetek.

2012. jan. 12. 02:50
 14/29 zobali válasza:
Falusi
2012. jan. 12. 05:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem biztos nem az jutna eszembe rólad, hogy "HÚÚúúú... de milyen ügyesen főzhet húslevest.." hanem "HÚÚúúúú de körbenyalhatná a makkom indításnak...."

S ha emiatt, kedves kérdező, lepontozol akkor feltenném a kérdést: miért is ilyen jellegű felszerelésben indulsz el bulizni ha nem azért, hogy a férfiak megvaduljanak? S erre nem igazán jó válasz lesz az, hogy mert te így érzed magad kényelmesen. Mert akkor boltba miért nem ilyen be indulsz reggel?

Összegezve: szerintem jó cucc, mert buliba dögös csajok kellenek, olyanok akiken látszik, hogy miért jó férfinak lenni. :D

2012. jan. 12. 06:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az összeállításba nagyon nem illik a fehér öv meg a fehér csizma , ezekből is feketét és akkor rendben lesz.Egyébként a latex nadrág nem kur_ás.
2012. jan. 12. 08:27
 17/29 anonim ***** válasza:
a fehér öv, meg a fehér csizma szerintem sem jó választás. a többi rendben van.
2012. jan. 12. 08:32
 18/29 anonim ***** válasza:
igen biztos igazatok van DE:haggyátok már a süket dumát itt írjátok hogy kurv@s az utcán meg ugy nézitek őket hogy majd kiesik a szemetek.akkor kérdem én kit néznétek meg előbb egy buliba őt igy felőltöze vagy egy másikat szabadídő nadrágba.szerintem nyugottan huzd fel
2012. jan. 12. 08:43
 19/29 anonim ***** válasza:
vedd fel és képet küldj ide:P
2012. jan. 12. 09:06
 20/29 anonim ***** válasza:
91%

a kép, ami linkelve lett, jó, teljesen ízléses. de ez a fehér csizma, öv... borzasztó és közönséges. egyébként nem tudom, miért nem lehet bármiféle írásjel, változtatás nélkül kiírni azt, hogy kur.va, hiszen az is egy kemény foglalkozás...

19L

2012. jan. 12. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!