Fiúk! Mit gondoltok milyen ez az összeállítás bulira?
(én linkeltem)
Most ...mitől is ku.vás ez a szett?A fehér csizmára érted (azzal mondjuk egyetértek azt sztem is ízléstelen cseppet) de azonkívül ez teljesen normális.
nekem bejönne, sztem nem k.rvás, az csakis a viselőjétől függ. a latex leggings pedig tetszik, főleg persze a formás lábon, szerencsére egyre több csaj hord, úgyh. már nem mondanám kifejezetten k.rvásnak...
mondjuk sztem barna csizma vagy ilyesmi jobban áll a feketéhez, de én fiú vagyok úgyh. ehhez nem érthetek.
Nekem biztos nem az jutna eszembe rólad, hogy "HÚÚúúú... de milyen ügyesen főzhet húslevest.." hanem "HÚÚúúúú de körbenyalhatná a makkom indításnak...."
S ha emiatt, kedves kérdező, lepontozol akkor feltenném a kérdést: miért is ilyen jellegű felszerelésben indulsz el bulizni ha nem azért, hogy a férfiak megvaduljanak? S erre nem igazán jó válasz lesz az, hogy mert te így érzed magad kényelmesen. Mert akkor boltba miért nem ilyen be indulsz reggel?
Összegezve: szerintem jó cucc, mert buliba dögös csajok kellenek, olyanok akiken látszik, hogy miért jó férfinak lenni. :D
a kép, ami linkelve lett, jó, teljesen ízléses. de ez a fehér csizma, öv... borzasztó és közönséges. egyébként nem tudom, miért nem lehet bármiféle írásjel, változtatás nélkül kiírni azt, hogy kur.va, hiszen az is egy kemény foglalkozás...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!