Szerintetek melyik elegánsabb a fém vagy a bőrszíjjas karóra?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy karórát, de nemtudom eldönteni milyen legyen a szíjja. A bőr nekem jobban bejön, de mindenki fémmel jön nekem. Szerintetek? (F/20)2012. jan. 11. 23:07
1/8 anonim válasza:
Melyik áll jobban rajtad? Én pl.vettem ajándékba karórát fiúnak ami bőrszíjas volt mert az állt neki jól!
2/8 anonim válasza:
A bőrszíj ma divatosabbnak és elegánsabbnak számít. De ne másokra hallgass, hanem magadra!
Nekem fémszíjas van. Volt bőrös is, de ez sokkal jobban tetszett.
3/8 anonim válasza:
Mindkettőből léteznek elegáns és kevésbé elegáns darabok.
Az a fontos, hogy neked tetsszen, azt válaszd, ami jól áll, illik hozzád.
Esetleg kérdezd majd meg az eladót is, hátha tud mondani valamit, miért praktikusabb ez vagy az, vagy melyik a tartósabb ilyesmi. Ez is segíthet dönteni.
4/8 anonim válasza:
A lényeg..azt az órát válaszd majd a sok közül, ami elsőre megtetszik..valami miatt. én nő vagyok és egy Casio Beside férfi óra van rajtam, csak mert ez tetszett meg és jól is áll, nem kisebb,mint sok mostani női divatóra.
5/8 anonim válasza:
fém, nekem az ezüst színű fekete számlapos jön be női és férfi változatban is. 32n
6/8 anonim válasza:
Eleganci/presztizs szempontjából csakis a bőrszíjjas óra jöhet szóba. A fémszíjjas óra inkább sportosabb, megjelenési alkalmakra nem való.
7/8 anonim válasza:
én viszolygok a bőrtől, egy idő után idomul a bőrhöz, sötétedik, mintha összenőne a viselőjével, más bőrszíjas karóráját utálom megfogni. Olyan koszos hatást kelt.
A fém steril.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2012. jan. 14. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!