Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szerintetek ez a...

Lányok! Szerintetek ez a harisnya szexi? Hord valaki ilyet? Kort is írjatok!

2012. jan. 10. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Olyan világháborús, zsírpapírba csomagolt inport "nájlonharisnya" típus. Kinek, mi a szexi :D

És láthatod, valaki hord ilyet, mert a nénin is az van a videóban :D

2012. jan. 10. 18:58
 2/2 harisnyababee ***** válasza:
Szerintem szexi a harisnyatartóval hordható harisnya, nekem is van pár darab. Utcára szerintem nem a legjobb viselet, mert sok vele a baj. Ráadásul nagyon nem mindegy mihez veszed fel. Nadrághoz pl egyáltalán nem való, mert a harisnyatartó pántjai átütnek rajta. Szoknyánál is uanez van, ha túl passzos. Én szinte csak szexhez használok ilyen harisnyát, vagy nagy ritkán ha olyan rendezvényre megyek ahova estélyi kell, akkor ha épp olyanom van akkor felveszem, mert a szoknya elég hosszú hozzá, és kellőképpen laza, hogy ne üssenek át a pántok. Szóval, szexinek szexi, de hétköznapi viseletnek nem túl praktikus. Sok vele a baj, főleg, ha nincs hozzá rutinod, szal először mindenképp otthon vedd fel legyél benne, tapasztald ki, és csak ezután menj benne valahova. Így megtapasztalod, h milyen is harisnyatartóval harisnyát hordani, és kevésbé ér meglepetés, ha majd élesben mész benne vhova..:) Sok sikert hozzá! 24/L
2012. jan. 13. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!