Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hányszor veszitek fel...

Ti hányszor veszitek fel ugyanazt a ruhát mielőtt kimosnátok?

Figyelt kérdés
Konkrétan ezt arra értem,hogy sokan (haverjaim,osztálytársak) mindennap másik ruhát vesznek fel de amit előző nap viseltek nyilván nem mossák ki minden egyes használat után hiszen így a ruha is hamar tönkre menne. Tehát ti hogy szoktátok, mindennap más és mondjuk ha már ötször volt rajtad akkor kimossátok vagy hogy?
2012. jan. 9. 22:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem úgy megy hogy számolom hány napja van rajtam, hanem leveszem, megszagolom és ha még friss illata van akkor marad, de ha már érezni hogy használtam akkor megy a mosásba:) Mivel nem vagyok izzadós azt hiszem több napig is kibírják a cuccaim, talán egy hétig is. Kivéve zokni, bugyi. Az napi cserés.
2012. jan. 10. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű pamut felsőket, pólókat minden felvétel után szennyesbe rakom. A nehezebben kezelhető felsőket: pl ing, 2x felveszem azért.

Nadrágokat pedig minimum 4x felveszek.

Fehérnemű cseréje szinte kötelező, szóval ezt minden nap.

Pulcsikat pedig többször fel szoktam venni, kb úgy mint egy farmer.

2012. jan. 10. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Póló: naponta

Nadrág: 2-3 alkalom

Pulcsi: 3-4 alkalom

Nyáron gyakrabban cserélek:)

2012. jan. 10. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!