Ti hányszor veszitek fel ugyanazt a ruhát mielőtt kimosnátok?
Figyelt kérdés
Konkrétan ezt arra értem,hogy sokan (haverjaim,osztálytársak) mindennap másik ruhát vesznek fel de amit előző nap viseltek nyilván nem mossák ki minden egyes használat után hiszen így a ruha is hamar tönkre menne. Tehát ti hogy szoktátok, mindennap más és mondjuk ha már ötször volt rajtad akkor kimossátok vagy hogy?2012. jan. 9. 22:43
1/13 anonim válasza:
én a pólókat naponta cserélgetem.
2/13 A kérdező kommentje:
és pulcsi farmer? és a pólót egyből ki is mosod?
2012. jan. 9. 22:49
3/13 anonim válasza:
Én pólót csak egyszer veszek fel.utána megy a mosásba.
Nadrágot kétszer.utána az is megy a mosásba
pulóvereket is van hogy 2-3szor felveszek de ha mondjuk az első használat után budi lett (cigi vagy izzadság) akkor 1 használat után kimossuk.
4/13 anonim válasza:
fehérneműt, zoknit, pólót, harisnyát(azért írom külön, mert volt olyan oszt társam, aki télen egy hétig ugyanazt a harisnyát hordta, és nem lábfej nélküli volt:P) egyszer veszek fel, utána mosom. Nadrágból pl fehéret, nagyon világosat csak egyszer veszek fel, farmert többször, pulcsit többnyire egyszer, de előfordul, hogy kétszer, bár ez csak akkor, ha nem volt rajtam, max pár órát
6/13 anonim válasza:
Én a pólót inkább egyszer, de néha kétszer is ha nem lesz gyűrött, koszos, vagy rövid ideig volt rajtam aznap. Farmert 4-5x. Az ilyen nyúlós tágulós gatyát max kétszer mert utána lóg rajtam. Fehérneműt természetesen egyszer. Amelyik ruhámat féltem azt csak ritkán húzom fel. De am nem azért van hogy elhasználjuk??
7/13 anonim válasza:
fehérnemű,zokni,harisnya,póló természeten 1 használat után megy a mosásba
ing csak akkor vár 1 alkalmat, ha aláöltöztem, és nem lesz foltos/büdös
cicagatya max 3 alakalom után mosás
farmer kb 4-5 alkalom után megy mosásba
kardigán kb 3-4 alkalom után, pulcsi úgyszintén
amúgy nem lenne higiénikus...
15L
8/13 anonim válasza:
Fehérneműt naponta cserélek, bár melltartót nem, azt 3-4 használat után, mert nincs annyira "igénybe véve", mint egy harisnya, zokni vagy bugyi; pólót, topot, általában 2-szer veszek fel, rohangálós nap után, ha megizzadok akkor természetesen egyből szennyes. Szoknyát, nadrágot, pulóvert, blézert többször is felveszek, mielőtt mosásba teszem, kivéve ha pecsétes lesz.
9/13 anonim válasza:
én fiú vagyok és gatyát, polót vagy atlétát naponta cserélek. A vékony pamut zoknikat is jó naponta, harisnyát télen kétnaponta, ősszel vagy tavasszal naponta cserélek. farmernadrágot, pulóvert vagy kardigánt 3 naponta.
10/13 PT-Daniel válasza:
Polot, inget, alsonemüt naponta.
Pulovert van, hogy 2-3x veszek fel (de van, hogy 1x).
Farmer nadragot nagyon ritkan mosok. Igazabol szinte csak akkor, ha koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!