Hányszor veszel fel egy pólót mielőtt kimosnád?
Figyelt kérdés
Szóval két mosás között hányszor van rajtad a póló?? Persze nem egymás után, de az is lehet.2011. febr. 24. 21:53
1/15 anonim válasza:
Ha egyszer felvettem min. 5 óra hosszára akkor kimosom.
3/15 anonim válasza:
ha egy napig viselem, akkor egy alkalom, de ha csak pár órát, nem izzadtam stb, akk felveszem mégegyszer.
5/15 anonim válasza:
Egyszer. Kivéve ha csak 2-3 órát volt rajtam-akkor lehet még egyszer.
6/15 anonim válasza:
Nagyon maximum kétszer, ha nem izzadtam bele, és kiszellőztettem, és nem gyűrött. Minden más esetben mosás.
7/15 anonim válasza:
Akármennyit van rajtam, ha levettem, megy a mosásba.
8/15 anonim válasza:
2x, ha nem izzadtam le és jó illatú, de nem egymás után. Amúgy mosnám én 1 használat után is, csak nem akarom, h hamar bolyhosodjon.
9/15 anonim válasza:
szép
hol lenne 60kiló....50inkább
10/15 anonim válasza:
Általában egy póló rajtam egy napig van. (reggeltől estig,vagy délután 4-5-6 körülig.)
Persze,amikor csak egy óra hosszán át viselem,akkor inkább még felveszem másnap is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!