Tetszik a lányoknak, ha egy fiú mellkas közepéig (vagy még tovább) kigombolt inget hord?
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 18:57
1/13 anonim válasza:
szerintem az már b*uzis. a felső gomb kigombolva OK.
2/13 anonim válasza:
az elso 2 gomb kigombolva melegben szerintem szexi. szoval a mellbimbok szintje folotti resz. de annal lennebb mar undorito tud lenni. strandon vagy alatta a trikoval a teljesen kigombolt okes.
3/13 anonim válasza:
Nem!1-2 gomb vagy teljesen!A suliba is valaki majdnem a köldökéig kigombolja és azt gondolja dejó csávó vagyok..Inkább röhejes.
5/13 anonim válasza:
Ha jó teste van és még jó fej a srác, akkor nekem tetszene :)
6/13 anonim válasza:
Hát nekem tetszik ha valameddig ki van gombolva, de azért ízlésesen.
Olyat is látok, aki nyakláncot is vesz fel hozzá. Szerintem abszolút szexi.
Nekem bejön. De nem mindegy hová mész el így...
7/13 anonim válasza:
Erről most eszembe jutott a Knight Rider, Hasselhoff rohangált mindig köldökig kigombolt ingben, miközben alóla bodorogtak a mellszőrei :DD
Szerintem elég gáz, mostanában csak néhány kisebbségi alakon láttam ilyet...
8/13 anonim válasza:
Szerintem is gáz:( Ha meglátok vkit így, mindig rámjön a röhögés:S
9/13 anonim válasza:
A lányoknak nem tetszik. Csak néhány fiú gondolja, hogy ez szexi. Egyébként nekem is Hasselhoff jutott eszembe :D
10/13 anonim válasza:
Nekem is az etnikum jut róla eszembe, amikor kigombolják a csicsás ingüket, és láttatni engedik a girnyó, szánalmas testüket:D jah és persze ehhez a vastag aranylánc is befigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!