Miért olyan nagy divat manapság a fiúk között az, hogy kigombolt inghez Rózsafüzért akasztanak a nyakukba?! Honnan jött ez a "divat"?
hát ez nem "manapság" lett divat. amcsi rockszároknak 20 éve is lógott a nyakukban. nyilvánvalóan Amerikából jött a dolog. de csak a divat jön át ide, a mentalitás nem, mert ugyebár ott az Isten meg a Haza mindenek fölött. romlott, korrup, álszent, mégis néha bájosan naív és a végletekig hívő. tipikus Amerika. ők szeretnek hinni. bármiben is, bárkiben is, csak úgy általában az amerikai ember 'hívő' típus.
hát kb innét jött.
szerintem a rózsafüzér jelentésével azért a legtöbb ember tisztában van, azok is akik itt a nyakukban hordják, csak őket nem érdekli a jelentés, az a lényeg hogy divatos. és szerintem ezt a többi ember is aki rájuk néz, levágja róluk, nem csak te. szóval szerintem nem kell aggódni, mindenki tudja hányadán állnak ;)
jesszusom!! :|
én még szerencsére nem láttam ilyet...
majd szeptembertől, h a belvárosba fogok járni suliba...
deakkoris...
hogynézmárazki ??!!!
Én csak annyit mondok, hogy én is hordok rózsafüzért, de tisztában vagyok a jelentésével csak nem érdekel.
Amúgy meg azért hordjuk, mert jól áll, és a mostani csajok többségének is bejön.:D Amúgy meg már nem csak ilyen vallásos vagy ilyen boltokban lehet kapni, ha bemész a New Yorkerbe vagy valamék nagyobb divat áruházba már ott is megveheted. üdv egy 17 éves srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!