Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nagy divat manapsá...

Miért olyan nagy divat manapság a fiúk között az, hogy kigombolt inghez Rózsafüzért akasztanak a nyakukba?! Honnan jött ez a "divat"?

Figyelt kérdés
csak mert szerintem nincsenek tisztában a jelentésével...
2009. jún. 29. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Igazából ez a DJ-k körében népszerű és a barátom is szenvedett ebben a hülyeségben de már leszoktattam róla:D Antonyo(ha ismeritek Nicci Belucci pasija) ismert DJ mintájáról szedték ezt az öltözködési stílust.

és szerintem is ciki...

2010. jan. 2. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Megnyugodhatsz nem csak pasik hordanak rózsafűzért, hanem lányok is...van egy pár ilyen ismerősöm csak azért ők tisztában vannak a jelentésével...

minden esetre elég érdekes, hogy a vallási eszközöket ragadják be divatirányzatként, pedig ez a pesszimista világ jobb lenne ha maga a vallás lenne ilyen népszerű, nem csak a kellékeik, amik "trendy"-k :)...

Ezenkívül tényleg jól nézz ki...csakhát nem épp utcai viselet :D

16/L

2010. jan. 2. 22:23
 13/20 anonim válasza:
94%
...én az egyik osztálytsam-tól megkérdeztem:és végig is imádkozod?
2010. jan. 2. 22:28
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

tipikus páwa fiúúk :D

sztem, cukii :$ *.*

2010. jan. 2. 23:06
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
szerintem is jólnéz ki(:
2010. jan. 3. 00:29
 16/20 anonim ***** válasza:
64%

21:52 Ez a DJ még nem is élt mikor a rózsafüzért mindenféle rock zenész nyakában lehetett látni koncerteken. Főleg japánban, sejtem hogy onnan indulhatott mint szinte minden...

Nekem mondjuk tetszik, van is rózsafüzérem de azon fordított kereszt van. Úgy érdekesebb... számomra semmit nem jelent csak jól néz ki.

2010. jan. 3. 00:37
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Csak azt nem értem, mitől CIKI. Én nem hordom, ismerem a vallásos kötöttségét, és lefosom. A vallás kisajátíthat szimbólumokat? Ha a fiataloknak nem azt jelenti, akkor az nem azt jelenti, az ő köreikben. Ha úgy gondolják, jól áll nekik, hát hajrá. Engem nem tud felizgatni, nem leszek ideges ilyesmitől. Ez a tipikus ki csapott le először a szimbólumra verseny. Pont mint az emósoknál az "én már akkor is emó voltam..." verseny.
2010. jan. 3. 10:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Hujjujjujujj utolsó... TE ismered a "vallásos kötöttségét"??!

Szerintem nagyonnem. akkor nem mondanál ilyet, hogy az egyház kisajátíthat egy szimbólumot. A rózsafüzért az egyház "alkotta meg". miért szerinted minek a szimbóluma? Tudod hogy "használják"? ez nem valami őskori szimbólum amit az egyház elkezdett használni, eleve nem egy szimbólum.

hajj hogy mondjam...nehéz elmagyarázni...

2010. márc. 20. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
ja és szerintem azért ciki hordani, mert aki hordja az nem a rendeltetésének megfelelően használja. csupa szolis kis buzeráns hordja, na rajtuk ez ciki. nagyonnem menő. nem tudom hol él az aki szerint az
2010. márc. 20. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Polgárpukkasztás. A 80as évek gothjai kapták fel nagyon, most retró van. Mostanában minden páwa motoros bőrkabátot meg rózsafüzért hord -.-
2010. aug. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!