Miért olyan nagy divat manapság a fiúk között az, hogy kigombolt inghez Rózsafüzért akasztanak a nyakukba?! Honnan jött ez a "divat"?
Igazából ez a DJ-k körében népszerű és a barátom is szenvedett ebben a hülyeségben de már leszoktattam róla:D Antonyo(ha ismeritek Nicci Belucci pasija) ismert DJ mintájáról szedték ezt az öltözködési stílust.
és szerintem is ciki...
Megnyugodhatsz nem csak pasik hordanak rózsafűzért, hanem lányok is...van egy pár ilyen ismerősöm csak azért ők tisztában vannak a jelentésével...
minden esetre elég érdekes, hogy a vallási eszközöket ragadják be divatirányzatként, pedig ez a pesszimista világ jobb lenne ha maga a vallás lenne ilyen népszerű, nem csak a kellékeik, amik "trendy"-k :)...
Ezenkívül tényleg jól nézz ki...csakhát nem épp utcai viselet :D
16/L
tipikus páwa fiúúk :D
sztem, cukii :$ *.*
21:52 Ez a DJ még nem is élt mikor a rózsafüzért mindenféle rock zenész nyakában lehetett látni koncerteken. Főleg japánban, sejtem hogy onnan indulhatott mint szinte minden...
Nekem mondjuk tetszik, van is rózsafüzérem de azon fordított kereszt van. Úgy érdekesebb... számomra semmit nem jelent csak jól néz ki.
Hujjujjujujj utolsó... TE ismered a "vallásos kötöttségét"??!
Szerintem nagyonnem. akkor nem mondanál ilyet, hogy az egyház kisajátíthat egy szimbólumot. A rózsafüzért az egyház "alkotta meg". miért szerinted minek a szimbóluma? Tudod hogy "használják"? ez nem valami őskori szimbólum amit az egyház elkezdett használni, eleve nem egy szimbólum.
hajj hogy mondjam...nehéz elmagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!