Milyen következménye lehetne annak, ha mezítláb mennék suliba?
Javaslom,menj,bátran,mezítláb suliba.
Annak idején én is mindig mezítláb jártam iskolába is,mindenhová máshová is,nemcsak én, a barátaim is.Soha nem ment sehol semmi a talpunkba,persze midig koszos volt.de ez minket nem zavart.Mi ezt szerettük:járni mezítláb.Voltak,akik és voltak,ahol,voltak,amikor megbámultak,meg is kérdezték,miért járunk örökké mezítláb.A többség nem törődött vele,sem az iskolában,sem a családban,a szüleink közül.Megszokták.
Egyszerű,kényelmes és azt mondják,egészséges is.Különleges is.
Mezítláb voltunk az utcán,a parkban,az osztálykirándulásokon is.Nem is vittünk magunkkal semmilyen lábbelit.
Te miért szeretnél mezítláb menni a suliba?
Következménye szerintem -ugyan mi lehetne?nálunk sem volt.Igen,járj mezítláb!
Én írtam a Javaslom, menj bátran mezítláb a suliba-kezdetű választ -amiből talán valami kimaradt.Hozzátenném még azt:látom,láttam,hogy a kérdésed több mint öt éve megvan-így a válasz már nyilván nem időszerű,nyilván elolvasni sem fogja senki,sem te,sem más.Mégis ideírtam-valahogy mégis szükségesnek gondoltam.
Ha akkor és azután jártál mezítláb iskolába,máshová,remélem,hasznos és kényelmes volt.Nekem-nekünk annak idején az volt.
Járj csak mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!