Ha az lenne a jövő nyári divat, hogy mindenki mezítláb járkál mit szólnátok hozzá?
nem a pusztaban élünk,és ráadásul az nem, is egészséges,felhorzsolodna a bőr.stb
meg jó lenne,a mocsokba,hányásba,köpésekbe belelépni.
nem, mert attól hogy ez lenne a divat, a kosz, az üvegszilánkok, meg minden ami a földön van, az ott is maradna. és ennyit nem ér meg a divat... meg hát ki akar folyamatosan tetanusz oltásokra járni? :D
meg egyfolytában lábat mosni? :D
Hát elég érdekes ötlet, mivel ez soha nem jönne divatba. Mégis mi hasznuk lenne rajta a divatházaknak??? És mi tetszene ezen az embereknek? Se csinos cipő, se praktikum, se kényelem.
A kérdésre válaszolva: ha mindenki mezítláb járkálna akkor igen, én is úgy járkálnék.
19/L
uhhh én imádnám:D jo kis hippi ruhával.....:) szeretem a divatot......de nem követem ész nélkül....alakítgatom a ruháimat.....a testalkatomra hál istennek minden göncöt felcibálhatok.....de nem mindenben érzem jol magam...megvan a világom és a stílusom.....azon belül variálom a ruhatáramat:) attól hogy divat vmi, és nem tetszik, nem veszem fel, ami nem divat, de tetszik felveszem:)
de mondom, azért szeretem a divatot:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!