Fiúk! Mi a véleményetek ha egy magas lány felvesz egy magassarkút?
Figyelt kérdés
174 cm vagyok de imádom a magassarkúkat, anyukám azt mondja ne hordjak magassarkút mert nem áll jól. magassarkúba kb. 182 cm vagyok és annyi alacsony pasi van!
16/L
2012. jan. 8. 17:25
11/13 anonim válasza:
Én lány vagyok ugyan, de ha téged nem zavar akkor nyugodtan, másokat sem fog :D Én mondjum magassarkú nélkül is valahogy magasnak értem magam.. (166 cm)
12/13 anonim válasza:
én 172 cm vagyok, de igy is hordok 10centis magassarkúkat :D és tényleg igaz, hogy mostanság alig van magas pasi.. ://
13/13 anonim válasza:
1. Nyugodtan hordj azt, ami neked jólesik! Nem kell mások magasságához alkalmazkodnod!
2. Én 180 centi vagyok. Engem egyáltalán nem zavarna, ha mellém állna egy lány, aki magas sarkúban 182 centi. Az a 2 centi különbség észre sem vehető. Sőt, akár járnék is ilyen lánnyal, ha kedves és szimpatikus.
3. Szerintem nem igaz, hogy annyi alacsony pasi lenne. Én a 180 centimmel hivatalosan is még csak átlagosnak számítok közöttük. Sőt, általában éppen hogy alacsonynak érzem magam a többi fiúhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!