Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a ruhák bénák? (lent)

Ezek a ruhák bénák? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

A barátnőmmel a minap veszekedtünk, és többször felhozta, hogy gáz az öltözködésem és a ruháim is... Tényleg? :|

2012. jan. 6. 18:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D Igen fiú vagyok, és nem sértődtem meg! ;D

A Mickey egereset nem sűrűn hordom, amúgy!

2012. jan. 6. 19:12
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem hagytam szó nélkül... Csak kicsit elbizonytalanodtam, ezért megkérdeztem... :|

Amúgy, igen kicsit színes, de nem szeretem a sötét pólókat... Amúgy abból is van még, csak az most került fel :D

2012. jan. 6. 19:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
örülök hogy nem sértődtél meg ^^ szerintem jó érzés egy életvidám fiút látni, aki színes mintás pólókban jár. és ha ez a te személyiséged, akkor nincs mese, ne akarjon belőled mást csinálni :) megpróbálhatod hogy veszel a barátnőddel 2-3 pólót amilyet közösen választotok ki, mert azt vettem ki a válaszaidból hogy jó kapcsolat.
2012. jan. 6. 19:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Igen jó a kapcsolatunk, ezt leszámítva.

Ez egy jó ötlet, mármint a közös ruhaválasztás... ;D Köszönöm!

2012. jan. 6. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a majmos elég fasza ;) :D
2012. jan. 6. 19:55
 16/24 anonim ***** válasza:
Így nincs semmi gond, de jobban meg tudnám állapítani nadrágból és cipőből, hogy milyen a stílusod. :)
2012. jan. 6. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló pólóim vannak és az öltözködésem is ilyesmi. Deszkás cipő, csőgatya. Igen, gyerekes vagyok. Na és kit érdekel?

Spongyabob, south park, tasmanian devil, donald kacsa, ilyesmik. Nem érdekel már ki mit gondol, én így érzem jól magam. Persze azért ügyelek, hogy ápolt meg igényes legyek.

Sztem teljesen rendben van az öltözködésed. Az a fontos, hogy te jól érezd magad. És ne azt érezd hogy jaj de jó lenne ezt vagy azt felvenni csak akkor mit gondolnának mások.

A lányok öltözködését már inkább lehetne kifogásolni, hogy mennyire ribancosak. De azt nekünk nem szabad, abból megsértődés meg hiszti lesz és különben is hogy gondolhatunk ilyet, egy lány nem ribanc, csak kinyilvánítja a nőiességét. És a bugyivillantó rucik sem ribancosak, hanem nagyon elegánsak. Bezzeg, ha egy fiú akar felvenni valami vicceset vagy színeset, akkor egyből gyerekes meg bzi lesz :D

21f

2012. jan. 6. 20:25
 18/24 A kérdező kommentje:

:DDD

Utolsó mintha én írtam volna... Ugyanezt gondolom! :D

2012. jan. 6. 20:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ebben a gáz, tök f*asza retrós pólók én imádom az ilyen darabokat. New Yorker? :D xD
2012. jan. 7. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem tetszenek, de ha ebben érzed jól magad, hát egészségedre!
2012. jan. 7. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!