Ezek a ruhák bénák? (lent)
A barátnőmmel a minap veszekedtünk, és többször felhozta, hogy gáz az öltözködésem és a ruháim is... Tényleg? :|
Köszönöm! :D Igen fiú vagyok, és nem sértődtem meg! ;D
A Mickey egereset nem sűrűn hordom, amúgy!
Nem hagytam szó nélkül... Csak kicsit elbizonytalanodtam, ezért megkérdeztem... :|
Amúgy, igen kicsit színes, de nem szeretem a sötét pólókat... Amúgy abból is van még, csak az most került fel :D
Igen jó a kapcsolatunk, ezt leszámítva.
Ez egy jó ötlet, mármint a közös ruhaválasztás... ;D Köszönöm!
Nekem is hasonló pólóim vannak és az öltözködésem is ilyesmi. Deszkás cipő, csőgatya. Igen, gyerekes vagyok. Na és kit érdekel?
Spongyabob, south park, tasmanian devil, donald kacsa, ilyesmik. Nem érdekel már ki mit gondol, én így érzem jól magam. Persze azért ügyelek, hogy ápolt meg igényes legyek.
Sztem teljesen rendben van az öltözködésed. Az a fontos, hogy te jól érezd magad. És ne azt érezd hogy jaj de jó lenne ezt vagy azt felvenni csak akkor mit gondolnának mások.
A lányok öltözködését már inkább lehetne kifogásolni, hogy mennyire ribancosak. De azt nekünk nem szabad, abból megsértődés meg hiszti lesz és különben is hogy gondolhatunk ilyet, egy lány nem ribanc, csak kinyilvánítja a nőiességét. És a bugyivillantó rucik sem ribancosak, hanem nagyon elegánsak. Bezzeg, ha egy fiú akar felvenni valami vicceset vagy színeset, akkor egyből gyerekes meg bzi lesz :D
21f
:DDD
Utolsó mintha én írtam volna... Ugyanezt gondolom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!