Fiúk, lányok! Ezek a ruhák nem lennének túl rövidek egy bálhoz?
Minden év februárjában bál van a suliban és ez alkalommal én is el szeretnék menni, de attól félek hogy a ruha hosszúsága miatt kinéznének.. : ( Mondjátok el lécci hogy nektek melyik tetszik a legjobban!! :] 16/l
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
nekem a 2. kicsit rövidebbnek tűnik, de lehet, hogy csak a beállás miatt. Plusz az a derekán a csipkekivágás miatt kicsit durva is lenne a korodban.
Igazából szabásra legjobban az 5. tetszik, de színben utálom a rózsaszínt, szóval valami egyéb pasztellszínben, vagy akár (sötét)kékben-zöldben-feketében tudnám elképzelni magamon.
A 4., a fekete egyáltalán nem tetszik viszont, mert olyan tramplin van megoldva az övrésze és a vállpántja.
Az 1. sem jön be annyira, az tipikusan tinilányos, és kicsit lapít is.
A 3.-ra ugyanaz vonatkozik, mint az 5.-re, bár az a virág kicsit túl nagy rajta:)
Annyit javasolnék, hogy ne valami 10 centis platform magassarkút vegyél hozzá, mert egy huszonéves nőnek igazán azzal állna jól, ilyen korban viszont olyan felnőttesnek próbálnál vele tűnni, amilyen egyértelműen nem vagy/nem lehetsz, így kicsit furcsán hatna (főleg a ruha rövidségével együtt). Egy 5 centi körüli csinos félcipő való hozzá szerintem, mindenképp olyan árnyalatban, mint a ruha, a feketéhez is feketében.
Biztos ismersz valakit, aki volt már ebben a bálban, kérdezd meg őt, hogy miben szoktak lenni. Nekem ezek kicsit túl rövidek már. Én a térdig, csöppnyit térd felettig érőket preferálom. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!