Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felsők lennének jók nekem?

Milyen felsők lennének jók nekem?

Figyelt kérdés

Pontosítok, milyen ujjatlanokat lenne érdemes kipróbálnom ami optikailag kicsinyíti az amúgy széles vállam? A "bicepszemnél" is vastag, sikerült lefaragnom belőle de még mindig vastag főleg ha ilyen ujjatlanokat nézek magamon.

[link] Ilyesféléket is szeretnék hordani de nem tudom hogy ezek szélesítenék a vállam+ vastagítanák a karom? :S Vagy milyet lenne érdemes néznem?

2011. júl. 18. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
amit linketél,az szélesíti, nekem is szélesíti:S
2011. júl. 18. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vastag a karod és széles a vállad akkor a félhosszú ujjúak előnyösek, amelyek könyök fölött végződnek vagy a pánt nélküliek. Mind a vállpánt (a pántszélességtől függetlenül) mind a rövidujj a karra illetve a vállra viszik a hangsúlyt... A pánt nélküli a dekoltázsra irányítja a tekintetet, a félhosszú ujjú, mély dekoltázzsal pedig előnyös.
2011. júl. 18. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
mély dekoltázst ajánlom,így eltereled a figyelmet a válladról,és a dekoltázsodra esik,esetleg valami feltűnő minta is elvonhatja a figyelmet róla:)
2011. júl. 18. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom kirakni a dekoldázsom úgyhogy ez a tipp kilőve azért köszi :) Amúgy igen, ezért hordok olyan felsőket ami könyök fölött 10-15 cm-el érnek véget, mert az nem szélesíti. Akkor semmilyen top vagy ilyen pántos ruha nem jó mi? :(
2011. júl. 18. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pántos nagyon nem, de egy pánt nélkülit megpróbálhatnál.

[link]

[link]

2011. júl. 18. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezek annyira nem az én stílusom :S Pedig nézelődtem már hátha akad olyan ami legalább tetszik de nem igazán...az ilyen pántos tunikák? mert van egy nekem ami nem igazán szélesíti a vállam legalábbis én úgy látom..de ezek közül is csak azok aminek olyan az anyaga hogy teljesen így rám simul és ilyen nehezebb az anyag maga is. Mert pl a ha nem ilyen az anyag akkor meg annyira "kiáll" az egész bő része hogy olyan mintha terhes lennék meg nem is áll jól. Amúgy is nem vagyok egy vékony féle, a hátamon is van egy kis zsírpárna amit szintén próbálok levakarni meg minél jobban tüntetni :(
2011. júl. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!