Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a ruhák bénák? (lent)

Ezek a ruhák bénák? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

A barátnőmmel a minap veszekedtünk, és többször felhozta, hogy gáz az öltözködésem és a ruháim is... Tényleg? :|

2012. jan. 6. 18:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%
Fiú vagy,vagy lány?
2012. jan. 6. 19:00
 2/24 A kérdező kommentje:
17/f, van még 1-2 sötét pólóm, de az most mosva van :D
2012. jan. 6. 19:02
 3/24 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké.
2012. jan. 6. 19:04
 4/24 anonim ***** válasza:
71%

Tény ami tény, gyerekes pólóid vannak, de hát mi más lenne rajtad, ha még te is gyerek vagy? Szerintem a barátnődnek ez csak egy indok, hogy beléd köthessen...nem gondolkoztál még azon, hogy esetleg nem szeret már téged?Mióta vagytok együtt?

20l

2012. jan. 6. 19:06
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nincs semmi baj a ruháiddal.
2012. jan. 6. 19:06
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Jók ezek, talán csak kicsit sok, hogy mind színes meg mintás. De az is lehet, hogy én vagyok már öreg :D
2012. jan. 6. 19:07
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem bénák, a barátnőd viszont egy igazi hüly_e pics@ lehet. Gondolom neki a legújabb, "öltöztessük a faszikat női ruhákba" divat jön be. A Te ruhatárad teljesen okés!! :)
2012. jan. 6. 19:07
 8/24 A kérdező kommentje:
Eddig mindent megbeszéltünk, ha nem szeretne megmondaná... szerintem... amúgy 5 hónapja...
2012. jan. 6. 19:08
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
szerintem 12-18 éves korban ez az, amit hordani kéne az embereknek egyáltalán nem gáz, stílusos és megtalálhatod a saját mintáidat. azthiszem fiú vagy. :D bocsáss meg ha tévedek. ha fiú vagy, arra figyelj hogy a pólóknak fiús ujja legyen, és szerintem hanyagold a mikiegeret, de a piros póló a kedvencem körülük, amin egyértelműen mikiegér keze van :D de az más :D szóval ha mesefigurákat nem hordasz akkor minden okés. ha netán lány lennél, én más pulcsikat hordanék. amúgy ezek a minták általában fiúkon, és lányokon is jól állnak, nem kifejezetten 1 nemre való pl a sárga póló, de nehogy azthidd h most leb#zizlak :D na csak azt akartam mondani hogy jól öltözöl!
2012. jan. 6. 19:09
 10/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egyáltalán nem gáz. nem akarok beleszólni de én valahogy nem tűrném azt, hogy valaki leszólja az öltözködésem... :D
2012. jan. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!