Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudtok róla, fiúk hordanka...

Mit tudtok róla, fiúk hordanka harisnyát télen?

Figyelt kérdés
Vagy lefagy nekik?
2012. jan. 6. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szerintem az tök lényegtelen ha egy fiú pamut női harisnyát hord, ahogy előbb írta egy válaszoló, lehet hogy lényegében melegebb maga a harisnya mint a férfi, és szerintem a kutya is lesz*rja, hogy most mi van a nadrágja alatt :)

az meg más kérdés ki hordja el melegnek. attól hogy az van rajta még nem jelent semmit csak sokan bunkó szemét nyomi banda aki ezzel szemétkedik, hogy elhordja annak...

én itt vagyok 24/F--ként és bevallom én is felvennék női pamut harisnyát, vagy akár térdzoknit, ha lefagyna a lábam stb. térdzokniból meg nem mintásat :D most abból kell kiindulni inkább, hogy miért is van rajta. inkább hordanék melegebb (női) cuccokat úgy hogy senki nem látja :)

ha nincs belőle férfi változatban melegebb. és ez még nem melegségnek minősül.hanem szükségnek inkább, mert pl én nem szeretnék lebetegedni

2012. jan. 7. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
és egyébként is ha valaki harisnyát hord, nem kell egyből rosszra gondolni fiúk terén, csak sajnos annyira primitív egyesek a mai világban, sajnos elég sokan, hogy elhordhatják ennek annak, tehát ez nem vicc, nem szabadna ebből viccet csinálni "első hozzászóló". te beismernéd ha megfagynál és harisnyát kell venned? a válaszodból ítélve nem nagyon szerint, de most biztos azt írnád hogy igen,
2012. jan. 7. 08:42
 13/19 anonim válasza:

Idén vettem pár harisnyanadrágot, és már hordtam is.

Mondjuk én azért hordom, hogy a lábam csonkja ne fázzon.

De nagyon kényelmes és kellemes viselet.

2012. jan. 8. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:
A fiútesóm rendszeresen hordja a kinőtt holmiaimat... így jónéhány kék, barna és sárga pamutharisnyámat veszi fel nadrág alá, a kutya sem törődik vele. (tehát hordanak.)
2012. jan. 8. 23:10
 15/19 harisnyababee ***** válasza:

Az én kedvesem is hord harisnyát, méghozzá vékony nylonharisnyát. Jah, és nem csak télen a hideg ellen, hanem mert szeret harisnyában lenni, amit meg tudok érteni, mert én is imádok harisnyában lenni. Sztem nincs ezzel semmi baj, ha diszkréten hordja, és nem botránkoztat meg vele senkit. Fel sem tűnik senkinek, ha nem reklámozza. A kedvesemnek a cipője meg a nadrágja között sokszor kivan a harisnya, de senki eddig még észre nem vette. Jó, mondjuk ne valami csillogós harisnya legyen, mert az feltűnő lehet, de valami matt testszínű, vagy fekete sztem egyáltalán nem gáz. Amúgy meg van férfiharisnya is, egyszer vettem is a páromnak ilyet: [link] próba képpen, de detto ugyanaz, mint a női harisnya. De télleg semmi különbség nincs azt leszámítva, h ugyanez a minőségű női harisnya 500Ft körül van. Szal akinek bántja a lelkivilágát, h női a harisnya, akkor vegyen férfi harisnyát, de nem hinném, h nem néznék ugyanúgy női harisnyának, viszont arra tuti jó, h ha atrocitás éri a harisnya miatt, akkor csak elő kell venni a csomagolást, h ez bizony férfi harisnya, és ez máris más színben tünteti fel, h harisnyát hord a pasi.

Am a páromon kívül más srácon még nem láttam harisnyát, pedig nyitott szemmel járok.:)

2012. jan. 9. 04:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Természetesen hordunk, én a vastag nylonharisnyákat kedvelem, de van pamutharisnyám is. Szerintem sokkal praktikusabb, mint a jégeralsó.
2012. febr. 1. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm vett nejlonharisnyát,télen azt hordom,kényelmes. Amúgy egyre több fiun látok.
2012. márc. 27. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Én hordok pamutharisnyát,nagyobb hidegben veszek alá nylonharisnyát is,a kettő együtt egész meleg,nem fúj át rajta a szél. Amúgy a nejemmel egy méret vagyunk,az övét hordom. 28/f
2013. jan. 4. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak harisnyanadrágot hordok télen, a páromtól kaptam, ő is és én is nagyon szeretem, mind ketten lábfejes harisnyanadrágot hordunk.
2017. aug. 26. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!