Hogy lehetne ízlésesen hordani egy ilyen harisnyát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon érdekes harisnyát karácsonyra, és fogalmam sincs mit kezdjek vele. Nem az én stílusom egyáltalán, mert csillogós- fekete alapon ezüst, kb. ilyen: [link] nekem túl giccses, és ami azt illeti érdekes a felépítése is, mert harisnya, de nincs lábfeje, de mégsem legging, mert látszik rajta a harisnya vonala, és túl vékony is. Ezzel együtt magassarkúval idiótán nézne ki, ha kint lenne a lábfejem, szóval maximum csizmával lehetne hordani, vagy fogalmam sincs. Másrészt nem tudom, mit vegyek fel hozzá, hogy ne legyen nagyon gyagi hatása. Vagy mindenképpen az? Mit kezdjek vele?2011. dec. 29. 13:55
1/4 anonim válasza:
Mivel csillogós szilveszterre lenne jó.Fel vehetnéd egy fekete csizmával és valami fekete vagy kékes hosszabb pólóval.
2/4 anonim válasza:
Sima magassarkúval szokták ezt hordani.
3/4 A kérdező kommentje:
Magassarkúval nem néz ki hülyén, hogy kint van belőle a lábfejem? Nekem kicsit furán hatna :/ Hosszabb pólóm meg sajnos nincs se fekete, se kék, de más színekkel is jó lehetne, nem? Végül is fekete és ezüst van benne...esetleg még valami ötletek? :-)
2011. dec. 29. 15:26
4/4 anonim válasza:
Nem,mostanában ez a divat.Szandállal is felszokták venni.Felsőnek a fekete a legjobb,talán még a lila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!