Nők! Bejönnek nektek az olyan pasik, akik ilyen cipőket hordanak? Kort Írjatok!
Nem.
Az igazsághoz tartozik, hogy évekig voltam együtt valakivel, aki kizárólag ilyen cipőket hord, de ez nekem sose tetszett.
Nem a cipő számít viszont az összhatás nagyon is. gondolom aki márkás cipőt vesz annak a ruhái is olyanok (általában így látom), és az már nagyon taszító számomra mert látszik hogy ezzel akar menőzni. Ez nem jön be cseppet sem.
25L
Utolsó vagyok!Abban igaza van egy előttem szólónak hogy ehhez kell az a stílus.4-5 éve nekem is volt DC-m,akkor még nem volt ekkora tömegcucc,nem hordta fűfa.
20/l
Nekem ezek a cipők nem tetszenek, nem hiszem, hogy aki ilyet hord, az nekem megfelelő lenne kinézetre.
22/L
Azt gondolnám, hogy majom, főleg ha tényleg PASIN látom és nam kamaszfiún. Persze nem cipő alapján választok párt, de az első benyomásom bizony nem lenne pozitív.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!