Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek bejönnek az olyan fiúk akik ilyen cuccokat hordanak?
Ilyen klasszikus sportmárkákra gondolok, mint Adidas, Nike, TapouT, Puma stb.
Mert úgy látom, hogy sokan a Converset meg a Vans-et részesitik előnyebn, pedig én ezeket nem nagyon szeretem.
Én rühellem a Converst. felpróbáltam kényelmetlen, fázott benne a lábam. én az adidast szeretem :)
de am tök mind1 sztem hogy mit hord...
15.l
Tényleg ilyen komolytalan vagy aranyapám?
Én ilyen téren annyira igénytelen vagyok hogy egy 3000FT-s kínai farmer is tökéletesen megfelel. Én nem a márkára, hanem a minőségre megyek. Mert pl a rossz kínaiból is van minőségi pamut póló, zokni, nadrág, alsónemű. De a márkából is van rossz műszálas ing, zokni, póló. Aki meg ilyen alapján ítél meg egy embert, az szerintem elég nagy 0.
Nem az alapján itélem meg az embereket. De azt látom, hogy mindenkinek a szaros konverz jön be.
Nekem is az Adidas a kedvencem. Meg a TapouT .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!