Őszi ruhák bejönnek már agusztus vége felé? Így harmic-harmincegyedikén lehet már sulira vásárolni új cuccokat?
ennyi pénzből bőven meg lehet oldani :) pl H&M-ben elég olcsóak a felsők, ott bevásárolhatsz abból..farmert én általában a Stradivariusban szoktam venni,mert nagyon kényelmesek és az áruk is elég jó..olyan 5-6 ezer
és az Arénát ajánlanám, a Vörösmarty teret és az Allee-t
őszi cuccokat már most is láttam az üzletekben..:)
jó vásárlást :)
Szerintem két gatya elég az kb 20 000 ha leárazva van. Aztán gondolom kell cipő is, valami zártabb, mondjuk egy tornacipő, meg egy csizma, az kb 30 000. Őszre legpraktikusabb a bőrdzseki, az kb 10 000-től kezdődik. Felsőket már kb 1500-től találsz, abból mondjuk elég 10. Így meg van minden kb 75ből. Én személy szerint az arénát szeretem a legjobban, a westendben el lehet veszni és mindig sokan vannak ott, főleg a kis emósok akik ott töltik az egész életüket kb., a campona meg eléggé a világvégén van.
17l
bőven be lehet ennyiből. :)
pl new yorkerben most vettem egy műbőrkabátot 2990-ért 14ezer helyett.
Pólókat megúszod olcsón. nadrágok ha jó helyre mész és akció van akkor 5-6ezertől kapsz db-ját, vagy olcsóbban is akár.deichmannba balettcipők és pár őszi cipő 2-3ezer ft.
szerintem árkád és aréna :)
westendet utálom a többi meg messze van :) esetleg pólus még
"Hát.. én nem Budapesti vagyok. De én nagyon drágának tartok 20000 ért 2 db cipőt akkor ha le van árazva. nálunk 2000 ft és jól néz ki. (nem márkás cipőről beszélek de nekem az amúgy sem szoktak bejönni.)pólót is lehet már kapni olcsón 1000 - 1500 körül ami jól néz ki."
Azok olyanok is! :/
Én meg megveszem a Warp Zone-os cuccokat.. 6 7000 egy felső, és mégis kifakul, bolyhosodik, pedig nem is mosógépben mosom ki, hanem kézzel, hogy megóvjam és jó mosóporral...
Szóval ennyit a drága cuccokról....
Nem azt mondom, hogy ami drága az jó minőségű...márkák közül is van szarabb (Mayo, Retro, WarpZone, Newyorker, Terranova), és van jobb (Stradivarius, Zara, Mango).
Egyébként meg én arra mondtam, hogy olyan is, ami pár ezer, mert k-vára látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!