Nők! Bejönnek nektek az olyan pasik, akik ilyen cipőket hordanak? Kort Írjatok!
2012. jan. 4. 15:15
12/30 anonim válasza:
nekem igen:D Egyébként én mindíg megnézem a cipőt, ez olyan berögződés:D Elég sok mindent elárul az emberről a cipője.
13/30 anonim válasza:
De persze ha orbitálisan ronda, de jó a cipője akkor gondolom nem jön be a srác se
15/30 anonim válasza:
Bár én már 24 vagyok,a minap láttam a buszon egy nagyon jó stílusú férfit,akin hasonló dc cipő volt:)
Nagyon kevés az olyan ember,akinek az ilyesmi cipőihez a többi ruhája,kiegészítője is illik.De ha illik,akkor szuper!:)
24N
16/30 anonim válasza:
Akik ilyen cipőt hordanak nem pasik, hanem fiúk, és ők nem a nőket érdeklik, hanem a lányokat.
A kérdésedre válaszolva a cipő nem tetszik, de attól a fiú még nézhet ki jól. Nem mindig van párhuzam a két dolog között.
23L
17/30 anonim válasza:
nem vagyok lány, de szerintem minden 2. fiatalon ilyen cipő van, és elég soknak van barátnője, szóval egyértelmű a válasz!
18/30 anonim válasza:
Én mindig megnézem a pasi cipőjét , azt hogy milyen tiszta , milyen a márkája , stílusa.Mivel ahogy a mondani szokták "olyan a mosdó amilyen a törölköző"
19/30 anonim válasza:
jobban szeretem, ha elegáns valaki.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!