Veletek is így van? Melltartós kérdés?
Figyelt kérdés
Szóval, ha már kb 2-3 órája rajtam van a melltartóm, akkor egy idő után megereszkedik az egész, és a melleim is lejjebb lesznek, mint akkor, amikor felvettem a melltartómat. Ez normális, vagy nem jó méretet választottam? Olyna, mintha nem tartana eléggé, és nem úgy áll már benne a mellem pár óra múlva, mint amikor felvettem, és folyton igazgatni, meg huzigálni kell.2011. dec. 31. 13:42
11/13 anonim válasza:
Szerintem a melled súlya miatt a pántot hiába állítod be feszesre, egy idő után kijjebb enged. Nem hinném, hogy a kisebb kosárméret megoldás, mert akkor meg a melled kandikál ki oldalt, felül bárhol, mert nem jó a méret. Esetleg körméretben lehetne feszesebb, vagy nem tudom melyik kapocsba kapcsolod, próbáld a legszorosabbra állítani. Végső megoldásként a legszűkebb állapotába varrd oda az állítható vállpántot, akkor nem mozog el. Nekem is nagy a mellem és húzza le a súly, ezért minden nap utána kell állítanom a vállpánton.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megoldódott, a körmérettel volt baj, azért kellett húzogatni, meg ugye vastagabb pánt kell, a tartás miatt. Így vettem egy 75/F-eset és ez már nagyon jó :)
2012. jan. 2. 12:22
13/13 anonim válasza:
Hát én ezt nem értem. Eddig 75 Et hordtál és vettél egy 75Fet?
A 75 jelöli a körméretet, az E és F pedig a kosár méretet. Tehát lvileg vettél egy ugyanolyan körméretűt,csak nagyobb cicire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!