Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Méret kérdés. Biztosan tudsz...

Méret kérdés. Biztosan tudsz segíteni! HELP?

Figyelt kérdés

Bnőmnek rendelnék internet országból egy alkalmi cipőt (magassarkú 7cm)

[link]

37-es lába van és normális/vékony alkatú.

A helyzet az hogy be vagyok parázva hogy ha én megrendelem a 37-es méretben, kicsi lesz rá (ugyanis van egy hozzászólás alatta hogy 38-ast vett valaki a 38as lábára és kicsi lett rá)

37-es mérethez a táblázatban(a webshopon) 24cm hossz van írva.

Na most ha én lemérném a nőm lábméretét, és tegyük fel 24 cm lenne akkor a 37-es cipő szorítani fogja őt igaz?

nagyobb kellene szerintem. a 38-as 24,5cm . tehát csak fél centivel hosszabb.

Segítsetek légyszi.

Ja és mivel vegyem rá a páromat hogy lemérje a lábméretét, és ne fogjon gyanút? :D

thx

2011. nov. 14. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
vedd meg a harminc nyolcasat.
2011. nov. 14. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg a 37es jo lesz a labara ha az osszes cipoje 37es. raadasul magassarkubol nekem mindig kisebb kell szoval en a 37est vennem
2011. nov. 14. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

először mérd meg a cipőinek a talpát !(belülről!!) ha az 27 cm akkor oké. ha nem:

mennyetek el a deichmannba, és ott van ilyen lábméret lemérő, és leméritek közösen. te is, utána meg megkéred, hogy ő is. ha ez nem jön be, akkor éjszaka felkelsz mikor aszik, és leméred neki. :D

remélem segítettem :D

2011. nov. 14. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi 24 cm akkor oké. megveheted neki a 37est.
2011. nov. 14. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:
szóval ha a lába 24 cm, akkor megvehetem neki a 37-es cipőt? dehát akkor pont passzetos lesz a lábára, és az meg nem jó. nem?
2011. nov. 14. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd küldj már képet a fancsali ábrázatáról ha meglátja hogy ezt kapta tőled!
2011. nov. 17. 11:33
 7/7 A kérdező kommentje:

amúgy nem ezt fogja kapni, csak nem akarom hogy elfogyjon hipphopp a cipő, így másikat linkeltem be.

ez tudom hogy ótvar cipő :D

2011. nov. 17. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!