Hogyan öltözhet nőiesen egy 16 éves lány? Fiúk, mikor azt mondjátok, hogy nőies öltözködés, milyen stílusú ruhákra gondoltok?
Linkeljetek légyi képeket olyan ruhadarabokról, amik szerintetek nőiesek, és egy 16 éves lány felveheti suliba/utcára.
Lányok válaszát is várom, habár főként a fiúkra lennék kiváncsi, hogy az ő képzeletükbe milyen egy nőies szett egy lányon.
szerintem ehhez az ápoltság, a megfelelő alak, szép hosszú haj, ápolt arc is nagyon számít!
szerintem valamennyire az elegancia is számít, mert ha a nőiességet az eleganciával vegyíted akkor nem fogsz kinézni úgy mint egy mezei rib.anc!
amúgy blúzok, tapadós felsők, blézerek, csőnadrág (magyarul az alakot jól sejtesse), szoknyák, egyberuhák, topánkák, magassarkúk (egy 3-6 cm-es cipő még nem a világvége)
hát kábé ennyi, szép táskák, ékszerek.
+lehengerlő egyéniség.
ha boltot kellene mondanom akkor Zara, Mango, Promod, H&M-ben és Bershkában is vannak kollekciók amik kifejezetten csinosak, nőiesek!
Nagyon köszönöm a tanácsokat!
Esetleg mutatnál olyan rövid hajat, ami szerinted még nőies? Vállig érő hajam van, már próbáltam megnövelni, de nem sikerült, megnőtt addig, amilyen hosszú most, és hiába vágattam ki a végéből, kentem rá akármit, nem nőtt tovább.
Persze, azok az üzletek olyan egyediek, hogy nem is.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!