Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó - pánt nélküli vagy...

Melltartó - pánt nélküli vagy szilikonos?

Figyelt kérdés
Van pár felsőm, aminél hülyén nézne ki a kilógó melltartópánt, de nem egészen tudom, mit érdemes szerezni hozzá. Olvastam, hogy a pánt nélküliek nem tartanak, a szilikon meg gáz, most akkor mi a jó?
2009. máj. 20. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

A szilikonpánt nem stílusos, és ugyanúgy látszik, mert csilog.

Van olyan pánt nélküli ami tart, a Women's Secretben lehet kapni pl, meg az Intimissimibe, vagy Tezenisben. Csak a rossz minőségűek nem tartanak.

Egy barátnőmnek Women Secretes van, mindig azt hordja, mert jól tart, nem csúszik le. Persze eleve pánt nélkül kell felpróbálni.

2009. máj. 20. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Hát, inkább pánt nélkül. De ez nagyban függ a kebled méretétől. Az egyik kolléganőmnek extra cicije van, mégis hord pánt nélküli felsőket, melltartókat, és neki egyáltalán nem tart semmit. Elég gázul néz ki, mindenki kiröhögi a háta mögött. De ha szép, formás melleid vannak, nyugodtan hord pánt nélkül. Próbáld fel a kívánt rucit otthon, és ha tetszik, amit látsz, nyugodtan hord.
2009. máj. 20. 16:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Hmm, Tenezisben vásároltam már ezt-azt, de akkor nem láttam pánt nélkülit... Na majd legközelebb megkérdezem, mert amúgy nagyon szeretem a cuccaikat :)

Köszi :)

2009. máj. 20. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:
*Tezenis, na mindig eltévesztem :P
2009. máj. 20. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

hát az nem baj ha csillog, csak elütő szinü ne legyen, inkább kényelmetlen a szilikon pánt, mint ronda.

pánt nélkül meg eláll a melltartónak a sarka a hónalj alatt, és begyűrődik alá a ruha, nem szép, vagy nem veszek fel melltartót, vagy olyan felsőt hordok, mainek van bélése, mintha kosara lenne, és nem kell alá cicifix, vagy pedig nyakba vagy háton kötős melltartót veszek fel, vagy vékony pántut, mai pont a ruha alá esik, vagy pánt nélküli ruhához veszem fel, és akkor olyan, mnitha nem a melltartónak a pántja lenne, hanem a topé, vagy pedig ugyanolyan szinü legyen a pánt, mint a ruha, bár fekete meg fehér az mniden zsinhez illik, nekem elegáns pántű melltartóm van, kis virágok vannak rajta, ünnepinek is megfelel méghak ilátszik is, egyrészes pántos szoknya alá tökéletes.

2009. máj. 20. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!