Most akkor hogy van ez a dolog a Louis Vuitton táskákkal?
Itt az oldalon állandóan azt írogatjátok minden ilyen kérdéshez, hogy hűde nagyon gáz a hamis, vegyél eredetit. Örülök, hogy ennyi milliomos él ebben az országban, de egy kicsit nézzetek már körül!
Nekem nagyon tetszenek, szeretnék egyet venni, TERMÉSZETESEN replikát. Tetszik a formája, a mintája, a színe, mindene. Nem akarok én semmilyen divatháznak károkat okozni, és végképp nem fogok menőzni vele, azért hülye nem vagyok. De még gondolkodom rajta, ugyanis nekem azt is háromszor meg kell gondolnom, hogy 6-7 ezret kiadjak egy táskára, de most így karácsonyozás után van egy kis pénzem.
Tudom, hogy erre azt mondanátok, hogy ne vegyek hamisat, dolgozzak és gyűjtsek eredetire, vagy vegyek szép noname táskát, vagy mit tudom én. De nekem az tetszik, úgy ahogy van és kész. Tehát, te szegény szerencsétlen proletár, akinek véletlenül megtetszett valami, 3 választásod van, és abban a tudatban fogsz megdögleni, hogy egyik sem jó:
a) nem veszel semmilyet, mert eredetire ugye nem telik, a hamis meg "ciki"
b) évekig gyűjtesz, veszel egy eredetit, majd álmatlanul forgolódsz éjszaka a bűntudattól, hogy anyád hónap végén azt számolgatja, hogy miből fogtok ennivalót venni, te meg kétszázezres táskát vettél + senki az ég világon nem fogja elhinni, hogy eredeti, mivel a kínai piacos vagy esetleg akciós Tally Weijlos ruháiddal nem túl hiteles
c) veszel egy hamisat, ami a gyakorikérdéses válaszadók szerint halálciki
Bocsi, de én ebből leginkább a harmadikat választanám.
Na, ti hogy oldanátok meg ezt a dolgot?
19/L
Az LV-hez fel kell öltözni, de ez nem lehetetlen nem márkás moltból sem (örök igazság, és tapasztalat is, hogy a márka nem mindig jár együtt a minőséggel!)! Kiváló ízlés kell hozzá, de sokaknak az nincs (az is problémát okoz egyeseknek, hogy pl. színházba vagy esküvőre normálisan öltözzenek fel).
Én azt mondom, hogy a hamisítványt nem szakértő nem szúrja ki, az meg, hogy itt mit írnak, mi mennyire gáz, vagy nem, merő képmutatás. Hasonló helyzetben ők is lecsapnának pl. a Vaterán egy 2000 Ft-ért kínált LV tárcára, vagy bármire.
Ha nekem lenne két kilóm, nem ilyenre költeném, hanem lekötném kamatozni, és megalapoznám belőle a további életemet, meg jó lenne vésztartaléknak is.
"Én azt mondom, hogy a hamisítványt nem szakértő nem szúrja ki, az meg, hogy itt mit írnak, mi mennyire gáz, vagy nem, merő képmutatás. Hasonló helyzetben ők is lecsapnának pl. a Vaterán egy 2000 Ft-ért kínált LV tárcára, vagy bármire."
Ja, ha IGAZI. Aztán eladnám, mert nem tetszik. De lehet, hogy azért, mert gyűlölöm az aranyt, a barnát meg főleg.
1.,Tegyük föl kapok én(15) egy igazi eredeti LV táskát. Ki hiszi el nekem vajon, hogy az igazi? Senki! Az utcán senki nem fogja azt gondolni, hogy 15 évesen tudok venni 500.000ért egy igazit.
2.,Én hamisítványokat amiket Párizsban csinálnak vettem, mindegyik tökéletesen rendelkezik arany kis táblácskával az elején, rajta van minden jelzés, jár hozzá kis lakat, minden. Ugyanúgy néz ki mint az eredeti, csak éppen 7000 volt. Soha senki nem röhögött ki vele, nem is nézett meg, csak dicsérték és mondták, hogy úú de szép LV táskád van.
3., Ha valakinek tetszik valami igenis vegye meg, és ne az eredetit hiszen SENKI nem fogja tudni megmondani, hogy eredeti vagy nem, ha csak nem egy óráig nézi.
4.,Azok akik meg csak az eredeti LV táskákat veszik meg 500.000ért írják már le hogy mennyit sz***tak érte;)
Aki pedig a kérdést írta 5* puszi neki!!!!:)
Nem vitatkozom valaki így gondolja valaki úgy. Mindenki vegyen olyan táskát amilyet szeretne, és amilyen neki tetszik.Úgy is az a fontos, hogy saját magadnak mi tetszik!
Utolsó: pontosan azt hangsúlyoztam, hogy én nem ilyen lány vagyok,szövegértés ezek szerint egyes! Aki pedig igenis megdolgozik a pénzért és mai világban bármilyen legális munkája van az ebben a válságban nem 500.000 forintos táskát vesz, de azok akiknek 90 éves vén hapsija van vagy éppen tátva a szájuk állandóan azoknak a nagy többsége igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!