Most akkor hogy van ez a dolog a Louis Vuitton táskákkal?
Itt az oldalon állandóan azt írogatjátok minden ilyen kérdéshez, hogy hűde nagyon gáz a hamis, vegyél eredetit. Örülök, hogy ennyi milliomos él ebben az országban, de egy kicsit nézzetek már körül!
Nekem nagyon tetszenek, szeretnék egyet venni, TERMÉSZETESEN replikát. Tetszik a formája, a mintája, a színe, mindene. Nem akarok én semmilyen divatháznak károkat okozni, és végképp nem fogok menőzni vele, azért hülye nem vagyok. De még gondolkodom rajta, ugyanis nekem azt is háromszor meg kell gondolnom, hogy 6-7 ezret kiadjak egy táskára, de most így karácsonyozás után van egy kis pénzem.
Tudom, hogy erre azt mondanátok, hogy ne vegyek hamisat, dolgozzak és gyűjtsek eredetire, vagy vegyek szép noname táskát, vagy mit tudom én. De nekem az tetszik, úgy ahogy van és kész. Tehát, te szegény szerencsétlen proletár, akinek véletlenül megtetszett valami, 3 választásod van, és abban a tudatban fogsz megdögleni, hogy egyik sem jó:
a) nem veszel semmilyet, mert eredetire ugye nem telik, a hamis meg "ciki"
b) évekig gyűjtesz, veszel egy eredetit, majd álmatlanul forgolódsz éjszaka a bűntudattól, hogy anyád hónap végén azt számolgatja, hogy miből fogtok ennivalót venni, te meg kétszázezres táskát vettél + senki az ég világon nem fogja elhinni, hogy eredeti, mivel a kínai piacos vagy esetleg akciós Tally Weijlos ruháiddal nem túl hiteles
c) veszel egy hamisat, ami a gyakorikérdéses válaszadók szerint halálciki
Bocsi, de én ebből leginkább a harmadikat választanám.
Na, ti hogy oldanátok meg ezt a dolgot?
19/L
Ja, tulajdonképpen nem problémázok, csak a sok kötekedő sznobnak szántam a kérdést, hogy kicsit gondolkodjanak el rajta :)
De amúgy köszi :)
Én olyan dolgokat veszek ami tetszik.
Van ruhám ami turkálós, de van olyan is ami márkás.
Ha már Te fizeted, és Te fogod használni, nem mindegy, hogy mit gondol más? :-}
Érdekes a sztárok fele is a hétköznapokban márkás torna cipővel veszi fel.
Jó azzal én sem értek egyet hogyha valaki tökre lepukkant és LV táskával virít az nevetséges. De ha valaki csini csak éppen egy cicanaci magassarkúval, vagy egy csini farmer szép tornacipővel veszi fel az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!