Egy ilyen csizmához illik egy pulcsi+farmer? Vagy inkább nőiesebb szett kellene hozzá?
2011. dec. 19. 21:09
1/6 anonim válasza:
szerintem ehhez mindkettő megy, már ha a pulcsi valami passzosabb, nem pasis darab.
19L
2/6 anonim válasza:
farmer oké, hozzá. A pulcsi attól függ milyen.Kötött pulcsi okés, kapucnis sportos nem!
3/6 A kérdező kommentje:
fehér kapucnis, de passzos a pulcsi..
2011. dec. 19. 22:19
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha kapucnis a pulcsi, akkor nem igazán jó hozzá. Akkor inkább valami sportcipő...
5/6 anonim válasza:
kardigán, garbó, kötött pulcsi, a lényeg, hogy elegánsabb fajta. a kapucnis ehhez a fazonhoz szerintem szinte egyáltalán nem megy. A farmer természetesen oké :)
6/6 anonim válasza:
első vagyok. kapucni szerintem sem oké :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!