Feszülős farmer vagy inkább bő?
melyiket választjam? van rajtam egy kis felesleg, így a saját méretem picit meg-meeg feszül a combomon meg a feneekemen.
Inkább vegyek 1-2 számmal nagyobbat, hogy az ne feszüljön? vagy még jól is állhat ,hogy feszül??
nem az a friss divatos páwa gatyórol beszélek
Szerintem inkább feszülős, de azért ne annyira, mint egy csajon. Nagyon igénytelen farmerba az olyan, ami bő, olyan igénytelen hatást kelt.
26/f
21:14-es vagyok.
Na, szerintem kb. ilyen legyen egy férfi farmer. Ne túl feszülős, de semmiképpen sem bő, mert az olyan trottyos.
Link:
Egyértelműen a feszülős a szexi!
Alap dolog, hogy egy pasinak ne lógjon a seggén a gatya, mert az nagyon gázosan néz ki!
A fenekeden mindenképpen legyen feszülős, és egyáltalán nem baj, ha picit be is vág. Akkor legalább kiadja a formákat, ami nagyon szexi tud lenni. :)
Az sem rossz, ha a combodon is feszül, de ez függ a gatya stílusától, és az alkatodtól is.
Pl. a csőgatyánál alap, hogy feszüljön a popsin is, a combon is, térdnél is, és a vádlin is. Magyarul mindenhol, mert csak így néz ki jól, a csőnaci pont erre van kitalálva, hogy mindent megmutasson az alakon. Sokan itt rontják el, hogy felvesznek egy csőgatyát, ami szépen passzol a lábára, de a seggén meg lóg. Ezzel gyakorlatilag teljesen elrontják a csőnaci szexis mivoltát, és közben meg azt hiszik milyen menő. Ahelyett hogy felvennének egy olyat, ami passzol rendesen a seggükre. Sokkal jobban nézne ki! :)
27N
Nekem tetszenek az ettől sokkal-sokkal szűkebb, tapadósabb sztreccs csőnacik is. :)
27N
legyen egyenes szárú és szűk. ez divat is de szerintem is jobb mint a trottyos.
Biztos ami biztos vidd el az egyik lány ismerősöd aki segít kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!